گیک کلاب

آخرین فعالیت

• Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    اقا دیت اول گل نمیبرن خیلی ضایس یادتون رفته گفتم پیامام رو دو روز بعد سین میکرد؟ حس میکنم دیگه ضایس پیام بدم باید منتظر از جانب اون باشم...
  • Iranescence
    Iranescence reacted to majid's post in the thread از هر دری سخنی.. with Haha Haha.
    الان دیگه وقتشه تکلیف خودتو و ما رو روشن کنی. زنگش بزن و قرار بزار. یا اگه ماشین داری برو دنبالش وقتی میدونی کارش تمومه، اون موقع زنگش...
  • majid
    بگرد دنبال یکی که بهت آرامش بده من دقیقا اینو گفتم اصلا تشویق نکردم به سینگل بودن و پوچ گرایی اتفاقا به نظرم یکی از دلایل افسردگی اکثر...
  • majid
    majid به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    الان دیگه وقتشه تکلیف خودتو و ما رو روشن کنی. زنگش بزن و قرار بزار. یا اگه ماشین داری برو دنبالش وقتی میدونی کارش تمومه، اون موقع زنگش...
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    اساتید بقیه نظر بدن
  • Iranescence
    Iranescence reacted to pedram12's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    طبق چتی که قبلا گذاشتی بنظرم پیشنهاد دیت بیرون بهش بده بیاد نظرش مثبته من من کرد یا عقب انداخت کنسله
  • Iranescence
    بگرد دنبال یکی که بهت آرامش بده من دقیقا اینو گفتم اصلا تشویق نکردم به سینگل بودن و پوچ گرایی اتفاقا به نظرم یکی از دلایل افسردگی اکثر...
  • omidss3
    اصلا همین واکنشت به وضوح نشون میده چقدر صفر کیلومتر و تعطیلی! و دقیقا همین واکنش باعث میشه دخترا و خانواده هاشون از پسرایی مثل تو سو...
  • omidss3
    با کفتری درست نمیشه اصلا نمی‌دونم یهو چی شد ریختم به هم. خب احساس میکنم این میتونست بهم آرامش بده. عجیب خوش اخلاقند. همه اش لبخند رو لب...
  • omidss3
  • omidss3
    omidss3 به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    من بخش اولش رو گرفتم چیز خاصی نداشت واقعا خیلی هم نگاه از بالا به پایین داره حال نمیکنم باهاش فکر نمیکنم هیچ دوره ای باشه که دلسوزانه...
  • Q--Q
    Q--Q reacted to Iranescence's post in the thread از هر دری سخنی.. with Sad Sad.
    نه ۹ روزه هیچ خبری نیست همه چتام رو گذاشته بودم
  • moo
    moo به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    ولی قیمتشون خیلی بالاست ! ماه 6 دلار ! هاستینگر و بلوهاست از ماهی 2 دلار شروع میشه با سرویس مشابه , حتی نیم چیپ هم برای سال اول تقریبا 2...
  • pedram12
    pedram12 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    طبق چتی که قبلا گذاشتی بنظرم پیشنهاد دیت بیرون بهش بده بیاد نظرش مثبته من من کرد یا عقب انداخت کنسله
  • دبوی
    کسی رو نمی‌شناسم. قضیه هم اینطوری نیست که کسی ببینتش. اون ساعت شب فقط منم و اون. کوچه هم کوچیکه. فقط دلم میخواد بدونم کیه ذهنمو درگیر...

عقب
بالا