گیک کلاب

آخرین فعالیت

• دبوی
    والا از وقتی من بچه بودم تو فروم شاپ کیپر و پرشین تولز این بشر میخواست پول جمع کنه عمرش رفت هنوز نمیتونه درست با دختر حتی حرف بزنه میشه...
  • دبوی
    نمیتونی یه طوری توجهشو به خودت جلب کنی سر حرف رو باز کنه؟ یه سگی بیار ببند اونور خیابون که بترسه رد بشه بیاد از تو کمک بخواد. یا یه...
  • دبوی
    بنظر من بگایی های دیگه ای که داری از نظر مالی و ... باعث این دلشوره شده فکر میکنی ریدن برات و این دختره میاد یهو همه چی عالی میشه خبری...
  • دبوی
    حالا به جا سرکوفت زدن یک راهکار بدید یه طوری از این وضعیت دربیام نه اینکه بگید برو با یکی دیگه و فلان خوابم شده روزی دو سه ساعت قلبم...
  • دبوی
    اخلاق تا اخلاق فرق می‌کنه من بدون یک سری شرایط اولیه نمیتونم زندگی کنم. فقط میتونم زنده بمونم. ولی خب درست میگی عمرم رفت و اشتباه کردم...
  • دبوی
    دیگه تموم شد. مشخصه نمی‌خواد‌. تقریباً هر روز با طرف بیرونه. روی چهار پنج ساعت اصلا یهو میبینی یارو خواستگاره. نمیتونم بگم یارو رو ول کن...
  • Iranescence
    Iranescence reacted to omidss3's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    ببین این پیشنهاد دادن تو چیزی ازت کم نمیکنه اصن یکی از تمرینایی که برا ارتباط با دختر میکنن اپروچ کردنه میگن تو هر شرایطی هستی خیابون...
  • omidss3
    omidss3 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    ببین این پیشنهاد دادن تو چیزی ازت کم نمیکنه اصن یکی از تمرینایی که برا ارتباط با دختر میکنن اپروچ کردنه میگن تو هر شرایطی هستی خیابون...
  • omidss3
    والا از وقتی من بچه بودم تو فروم شاپ کیپر و پرشین تولز این بشر میخواست پول جمع کنه عمرش رفت هنوز نمیتونه درست با دختر حتی حرف بزنه میشه...
  • omidss3
    بنظر من بگایی های دیگه ای که داری از نظر مالی و ... باعث این دلشوره شده فکر میکنی ریدن برات و این دختره میاد یهو همه چی عالی میشه خبری...
  • hamedovic5405
  • Iranescence
    Iranescence به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    برا ازدواج میخوام ولی کم محلی های اون هم دوست نذارم به قول یکی از دوستان منو داره فرندزون میکنه😔
  • Iranescence
    Iranescence reacted to majid's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    اگه برای ازدواج میخوای بجنب. یهو دیدی مثل دبوی شدی و بردنش. میگن مال خوب رو زمین نمیمونه، بجنب که یکی دیگه لنگاشو میده هوا اگه رفتنی سر...
  • majid
    نمیتونی یه طوری توجهشو به خودت جلب کنی سر حرف رو باز کنه؟ یه سگی بیار ببند اونور خیابون که بترسه رد بشه بیاد از تو کمک بخواد. یا یه...
  • majid
    majid به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    اگه برای ازدواج میخوای بجنب. یهو دیدی مثل دبوی شدی و بردنش. میگن مال خوب رو زمین نمیمونه، بجنب که یکی دیگه لنگاشو میده هوا اگه رفتنی سر...

عقب
بالا