گیک کلاب

آخرین فعالیت

• majid
    خاستگار بود باهاش میومد تا دم درشون، نه اینکه تنهایی ولش کنه نصف شبی تا توی نره خر مزاحمش بشی. صداش بزن باهاش صحبت کن، مگه میخوان نونت...
  • Amir7310
    حاجی فکر کنم طرف خواستگاره و دیگه هم آخراشه قضیه تموم شده است.
  • دبوی
    برو باهاش صحبت کن از این وضعیت نجات پیدا میکنی، نمیخواد بخورتت که. نصف شب که برمیگرده نرو سمتش که فکر کنه میخوای بدزدیش.
  • دبوی
    فوری و درجا نمیشع از این حالت بیرون بیای زمان میبره باید ماتحتت پاره بشه و دود چند هکتاری ازش بزنه بیرون تا این روزات بگذره بعدشم اگه...
  • دبوی
    حاجی فکر کنم طرف خواستگاره و دیگه هم آخراشه قضیه تموم شده است.
  • majid
    برو باهاش صحبت کن از این وضعیت نجات پیدا میکنی، نمیخواد بخورتت که. نصف شب که برمیگرده نرو سمتش که فکر کنه میخوای بدزدیش.
  • majid
    majid reacted to pedram12's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    کم محلی از طرف دخترا ۲ تا نشونه بیشتر نداره یا ازت خوشش نیومده یا میخواد امتحانت کنه خلاصه دیر پیامتو جواب میده سرد جواب میده تنها راه...
  • pedram12
    pedram12 به موضوع بحث و گفتگو بین وبمسترها پاسخ داد.
    ممنون
  • pedram12
    من بخش اولش رو گرفتم چیز خاصی نداشت واقعا خیلی هم نگاه از بالا به پایین داره حال نمیکنم باهاش فکر نمیکنم هیچ دوره ای باشه که دلسوزانه...
  • pedram12
    pedram12 به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    کم محلی از طرف دخترا ۲ تا نشونه بیشتر نداره یا ازت خوشش نیومده یا میخواد امتحانت کنه خلاصه دیر پیامتو جواب میده سرد جواب میده تنها راه...
  • pedram12
    pedram12 reacted to Iranescence's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    برا ازدواج میخوام ولی کم محلی های اون هم دوست نذارم به قول یکی از دوستان منو داره فرندزون میکنه😔
  • Q--Q
    فوری و درجا نمیشع از این حالت بیرون بیای زمان میبره باید ماتحتت پاره بشه و دود چند هکتاری ازش بزنه بیرون تا این روزات بگذره بعدشم اگه...
  • Q--Q
    Q--Q به موضوع از هر دری سخنی.. پاسخ داد.
    یه پیشنهاد درست و حسابی بده و ازش جواب بخواه بیا به ما هم یه جواب درست حسابی بده دیگه فکر تو کم بود فکر دبوی هم مارو از نون و نمک و شب...
  • majid
    majid reacted to omidss3's post in the thread از هر دری سخنی.. with Like Like.
    ببین این پیشنهاد دادن تو چیزی ازت کم نمیکنه اصن یکی از تمرینایی که برا ارتباط با دختر میکنن اپروچ کردنه میگن تو هر شرایطی هستی خیابون...
  • W
    بنظر من بگایی های دیگه ای که داری از نظر مالی و ... باعث این دلشوره شده فکر میکنی ریدن برات و این دختره میاد یهو همه چی عالی میشه خبری...

عقب
بالا