• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آخرین فعالیت

• Mohsen_14
    Mohsen_14 reacted to Amir's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Like Like.
    با اجازه صاحب تاپیک من تجربه خودمو اینجا میزارم شاید به درد خورد تقریباً 1 ماه و نیم پیش یه خونه پیدا کردم رفتم دیدم به نسبت قیمتش خوب...
  • Mohsen_14
    Mohsen_14 reacted to amirradan26's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Like Like.
    طرف سر مستاجر قبلی هم کلاه گذاشته بود 25 درصد از رهن رو نمیده و مستاجر هم یک وسیله میزاره و کلید نمیده تا تسویه بعد 1 سال، دادگاه...
  • Mohsen_14
    Mohsen_14 reacted to Mazi's post in the thread شکایت از صاحب خانه with Like Like.
    شما در اسرع وقت برو ۲ تا کار بکن اظهارنامه قضایی کامل که بنده با کد ملی فلان و الباقی داستانا مورد اجاره فلان دررتاریخ فلان تخلیه کردم...
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 reacted to nima's post in the thread سوالات پیرامون چک with Like Like.
    دیگه کشش ندارم.. همین دست چک 20 برگی رو بگیرم.. سر یه موعد مناسب با پرینت حساب می برم پیش یه شعبه بانک ملی میگم میخوام فعالیتم رو کوچ...
  • nima
    nima به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    دیگه کشش ندارم.. همین دست چک 20 برگی رو بگیرم.. سر یه موعد مناسب با پرینت حساب می برم پیش یه شعبه بانک ملی میگم میخوام فعالیتم رو کوچ...
  • hamedovic5405
    hamedovic5405 به موضوع سوالات پیرامون چک پاسخ داد.
    این بانک شهر چک دیجیتال نداره انگار باقی بانک ها دارن. در واقع زمانی که دسته چک میدن بهت ۱۰ برگ دسته چک داره و ۱۰ برگ دیجیتال
  • nima
    صبح بخیر..
  • nima
    nima reacted to hamedovic5405's post in the thread سوالات پیرامون چک with Like Like.
    ملی در صورتی راحته که قبلا دسته چک گرفته باشی ازش
  • hamedovic5405
    ملی در صورتی راحته که قبلا دسته چک گرفته باشی ازش
  • nima
    رفتم...نداشت.. توی بانک ملی هم رفتم میگه حساب جاری ندارید.. توی گزینه های افتتاح هم.. حساب جاری هم توی گزینه هاش نیست..
  • hamedovic5405
    همراه بانک شهر رو نصب کن داره صدور چک دیجیتال حتما تست کن ضرر نداره ملی که خیلی راحته، یه روزه صادر میشه
  • nima
    فرقی نمیکرد برای من.. ساکن تهران بودم و اسمم توی سامانه املاک رفته بود.. باید حسابمو انتقال میدادم تهران..
  • nima
    nima reacted to hamedovic5405's post in the thread سوالات پیرامون چک with Like Like.
    اونا برای اولین دسته چک لازمه تو دسته چک گفتی داشتی قبلا دیگه؟
  • hamedovic5405
    اونا برای اولین دسته چک لازمه تو دسته چک گفتی داشتی قبلا دیگه؟
  • nima

عقب
بالا