• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تنهایی و ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
محض احتیاط: مهریه رو تا جایی که میتونید عندالستطاع (اگه اسپلشو درست نوشته باشم) موقع عقد بزنید.
و مهمتر از همه همون اول آشنایی که دختره سرش داغه و خوشحاله دست نوشته با امضا و اثر انگشت ازش بگیرید

خیلی هاشون از سر ناچاری و بیکاری برای پول درآوردن میان.
اتفاقا بهتر از اونایی هستن که میرن منشی میشن و خودشونو میزارن در اختیار مدیر شرکتشون
هر منشی یی هم که بی خانواده نیست..
من نظرم به صاحب کسب بودن خیلی نزدیک تره..
حالا هرچقدر هم کوچیکه..
اره قبول دارم رفیق هم برای ادم نمیمونه
ولی مثلا اون حسی که باید از پارتنر به عنوان شریک زندگی میگرفتم نگرفتم
همش دیدم دو دوتا چارتاعه بوده
انگار یک حسابیه که تو به عنوان مرد وظیفته بهشون پس بدی
چطور با دخترا آشنا شدی؟
با ماشین تو خیابون ؟ تو کافه ؟ و ..
خب اینا لیگشون مشخصه..

محض احتیاط: مهریه رو تا جایی که میتونید عندالستطاع (اگه اسپلشو درست نوشته باشم) موقع عقد بزنید.
و مهمتر از همه همون اول آشنایی که دختره سرش داغه و خوشحاله دست نوشته با امضا و اثر انگشت ازش بگیرید
نمیشه کلا نزنیم؟ اینجا موندیم ازدواج سفید
یا فوقش بریم امارت اسلامی افغانستان مهریه ندارن یه شام عروسی میدی فوقش اگه دختر رو نخری

هر منشی یی هم که بی خانواده نیست..
من نظرم به صاحب کسب بودن خیلی نزدیک تره..
حالا هرچقدر هم کوچیکه..

چطور با دخترا آشنا شدی؟
با ماشین تو خیابون ؟ تو کافه ؟ و ..
خب اینا لیگشون مشخصه..
من بیشتر از اینستا اشنا شدم با همه موردام

نمیشه کلا نزنیم؟ اینجا موندیم ازدواج سفید
یا فوقش بریم امارت اسلامی افغانستان مهریه ندارن یه شام عروسی میدی فوقش اگه دختر رو نخری
تو اگه بتونی سه چهارتا زن پاکستانی بگیری بهتره برات.
نه مرداشون کار میکنن و نه محدودیت زن گرفتن دارن.
کارت فقط شبا تو تخت هست

تو اگه بتونی سه چهارتا زن پاکستانی بگیری بهتره برات.
نه مرداشون کار میکنن و نه محدودیت زن گرفتن دارن.
کارت فقط شبا تو تخت هست
ایشان فقط هزاره باکره زیر ۲۰ مورد پسندشان هست

من بیشتر از اینستا اشنا شدم با همه موردام
آدمای حسابی..
چه مذکر چه مونث ، توی اینستا با اکانت بسته و خصوصی میان.. و تمایلی هم به ارتباط از مجازی ندارن..

هرچی بیشتر از این بازی ها دور شی ، آدمای با جذابیت کمتر ولی با کیفیت تر می بینی..

آدمای حسابی..
چه مذکر چه مونث ، توی اینستا با اکانت بسته و خصوصی میان.. و تمایلی هم به ارتباط از مجازی ندارن..

هرچی بیشتر از این بازی ها دور سی ، آدمای با جذابیت کمتر ولی با کیفیت تر می بینی..
ادمی که سرش تو درس و کتاب و کارشه عمدتا فرصت اینکه زیاد بیرون وقت بگذرونه و از بیرون با کسی اشنا شه متاسفانه پیدا نمیکنه
اگر دقت کنی مثلا اینا که سرشون همش تو کتابه تو دانشکاه علاوه یر اینکه مهارت های اجتماعی ضعیفتری دارن، فرصت اشنایی هم ندارن با جنس مخالف

آدمای حسابی..

هرچی بیشتر از این بازی ها دور شی ، آدمای با جذابیت کمتر ولی با کیفیت تر می بینی..
اگه فضای اموزشی داری میتونی کلاسای آموزشی بزاری. هوش مصنوعی و طراحی سایت و.‌‌..
هم پول درمیاری و هم دخترای زیادی میان و خیلی خوب آشنا میشی باهاشون.

اگه فضای اموزشی داری میتونی کلاسای آموزشی بزاری. هوش مصنوعی و طراحی سایت و.‌‌..
هم پول درمیاری و هم دخترای زیادی میان و خیلی خوب آشنا میشی باهاشون.
راه های اغفال کردن دختر مردم یاد نده خخخ

اگر دقت کنی مثلا اینا که سرشون همش تو کتابه تو دانشکاه علاوه یر اینکه مهارت های اجتماع
همین یه عیب بزرگه.
براشون میشه عقده.
این گروه بعدا که با تو ازدواج کنن، انگار به ازادی میرسن. و میخوان کارهایی که تو دوران خودش نکردن رو انجام بدن. به خیانت هم شاید برسه

ادمی که سرش تو درس و کتاب و کارشه عمدتا فرصت اینکه زیاد بیرون وقت بگذرونه و از بیرون با کسی اشنا شه متاسفانه پیدا نمیکنه
اگر دقت کنی مثلا اینا که سرشون همش تو کتابه تو دانشکاه علاوه یر اینکه مهارت های اجتماعی ضعیفتری دارن، فرصت اشنایی هم ندارن با جنس مخالف
اتفاقا مشکل منم همینه...
در دسترس ها خیلی ایده آل نیستن..
ولی اونایی که توی بطن زندگی خودشونن ، چفت و بسط خیلی محکمی دارن از لحاظ اصالت..

جذابیت کمی دارند ، ولی آداب و شعور صحبت..معاشرت..درک..احترام.. مسئولیت پذیری ، همه چیزشون ده level بالاتره..

اون جذابیت و نشاط کمترشون هم حاصل اصالت گرایی شونه که هر بازی یی رو واردش نمیشن..

شاید جذابیت دخترای کافه کرد رو نداشته باشن ولی برای زندگی مشترک عالی هستن..

عقب
بالا