- لایک ها
- 672
نتورک مگر هنوزم هست؟ بازاریابی شبکه اینتوروکی
همچین زنی رو باید بدی کارخونه بسازه...مثلا من همیشه تو فکر این بودم که یه زن کامل و عاقل و خوشکل و همه چی تموم بگیرم.
نتورک مگر هنوزم هست؟ بازاریابی شبکه اینتوروکی
همچین زنی رو باید بدی کارخونه بسازه...مثلا من همیشه تو فکر این بودم که یه زن کامل و عاقل و خوشکل و همه چی تموم بگیرم.
اره همچنان فعالهمگر هنوزم هست؟ بازاریابی شبکه ای
یه چند سال منتظر بمونی میاد، دارن روش کار میکننهمچین زنی رو باید بدی کارخونه بسازه...
گوشای بیزی تیز شدنتورک مگر هنوزم هست؟ بازاریابی شبکه ای
همچین زنی رو باید بدی کارخونه بسازه...
رو زن اینده بیزی هیچکی نباید کارکرده باشه خخخیه چند سال منتظر بمونی میاد، دارن روش کار میکنن
هر منشی یی هم که بی خانواده نیست..خیلی هاشون از سر ناچاری و بیکاری برای پول درآوردن میان.
اتفاقا بهتر از اونایی هستن که میرن منشی میشن و خودشونو میزارن در اختیار مدیر شرکتشون
چطور با دخترا آشنا شدی؟اره قبول دارم رفیق هم برای ادم نمیمونه
ولی مثلا اون حسی که باید از پارتنر به عنوان شریک زندگی میگرفتم نگرفتم
همش دیدم دو دوتا چارتاعه بوده
انگار یک حسابیه که تو به عنوان مرد وظیفته بهشون پس بدی
نمیشه کلا نزنیم؟ اینجا موندیم ازدواج سفیدمحض احتیاط: مهریه رو تا جایی که میتونید عندالستطاع (اگه اسپلشو درست نوشته باشم) موقع عقد بزنید.
و مهمتر از همه همون اول آشنایی که دختره سرش داغه و خوشحاله دست نوشته با امضا و اثر انگشت ازش بگیرید
من بیشتر از اینستا اشنا شدم با همه موردامهر منشی یی هم که بی خانواده نیست..
من نظرم به صاحب کسب بودن خیلی نزدیک تره..
حالا هرچقدر هم کوچیکه..
چطور با دخترا آشنا شدی؟
با ماشین تو خیابون ؟ تو کافه ؟ و ..
خب اینا لیگشون مشخصه..
تو اگه بتونی سه چهارتا زن پاکستانی بگیری بهتره برات.نمیشه کلا نزنیم؟ اینجا موندیم ازدواج سفید
یا فوقش بریم امارت اسلامی افغانستان مهریه ندارن یه شام عروسی میدی فوقش اگه دختر رو نخری
ایشان فقط هزاره باکره زیر ۲۰ مورد پسندشان هستتو اگه بتونی سه چهارتا زن پاکستانی بگیری بهتره برات.
نه مرداشون کار میکنن و نه محدودیت زن گرفتن دارن.
کارت فقط شبا تو تخت هست
آدمای حسابی..من بیشتر از اینستا اشنا شدم با همه موردام
ادمی که سرش تو درس و کتاب و کارشه عمدتا فرصت اینکه زیاد بیرون وقت بگذرونه و از بیرون با کسی اشنا شه متاسفانه پیدا نمیکنهآدمای حسابی..
چه مذکر چه مونث ، توی اینستا با اکانت بسته و خصوصی میان.. و تمایلی هم به ارتباط از مجازی ندارن..
هرچی بیشتر از این بازی ها دور سی ، آدمای با جذابیت کمتر ولی با کیفیت تر می بینی..
اگه فضای اموزشی داری میتونی کلاسای آموزشی بزاری. هوش مصنوعی و طراحی سایت و...آدمای حسابی..
چه مذکر چه مونث ، توی اینستا با اکانت بسته و خصوصی میان.. و تمایلی هم به ارتباط از مجازی ندارن..
هرچی بیشتر از این بازی ها دور شی ، آدمای با جذابیت کمتر ولی با کیفیت تر می بینی..
راه های اغفال کردن دختر مردم یاد نده خخخاگه فضای اموزشی داری میتونی کلاسای آموزشی بزاری. هوش مصنوعی و طراحی سایت و...
هم پول درمیاری و هم دخترای زیادی میان و خیلی خوب آشنا میشی باهاشون.
همین یه عیب بزرگه.اگر دقت کنی مثلا اینا که سرشون همش تو کتابه تو دانشکاه علاوه یر اینکه مهارت های اجتماع
اتفاقا مشکل منم همینه...ادمی که سرش تو درس و کتاب و کارشه عمدتا فرصت اینکه زیاد بیرون وقت بگذرونه و از بیرون با کسی اشنا شه متاسفانه پیدا نمیکنه
اگر دقت کنی مثلا اینا که سرشون همش تو کتابه تو دانشکاه علاوه یر اینکه مهارت های اجتماعی ضعیفتری دارن، فرصت اشنایی هم ندارن با جنس مخالف