جایی ارزونتر نیست؟ من هروقت دامنه ها گرون میشن منتقل میکنم جای دیگه. موقع انتقال هم یه سال تمدید میشه.اساتید مسئلتون , باتوجه به اینکه تمدید دامین من شده 50$ , این رقم واقعا زیاده ,
دامین من داخلش کلمه bazar داره , ولی متاسفانه پسوند com برای دامنه من آزاد نیست , حتی کلمه bazaar هم که در انگلیسی درست هست پسوند com آزاد نیست
الان که چک کردم کلمه baazar و کلمه bazarr آزاد هستند ,
به نظرتون کدومش بهتره ؟
طبق بررسی هایی که قبلا انجام دادم اکثرا پسوندهای جدید مثل .market .markets .shop و امثال این همشون بالای 30$ هستندجایی ارزونتر نیست؟ من هروقت دامنه ها گرون میشن منتقل میکنم جای دیگه. موقع انتقال هم یه سال تمدید میشه.
اون دو تا هیچکدوم خوب نیستن
.market .markets و... هم آزاد نیست؟
واقعا بیست اسکریپت اینقدر در میاره؟
فکر نکنم..واقعا بیست اسکریپت اینقدر در میاره؟
همین دقیقافکر نکنم..
معمولا همه ، چه صدا و سیما
چه رسانه های خارجی ، چه وبسایت های بزرگ و ..
آگهی هم نداشته باشن آگهی با نرخ خیلی کم یا گاها رایگان (از جاهای بزرگ) میگذارن که تظاهر کنن دائم سفارش تبلیغ رو دارن..
کانفیگو بفرست ما هم وصل شیماقا این ایپی کدوم دیتاسنتره
104.18.32.47
کانفیگ نیستکانفیگو بفرست ما هم وصل شیم
الان که تقریبا اکثر سایتها پلن ها صباویژن و یکتانت و امثالهم رو میزارن , کمتر سایتی الان هست که مستقیم خودش تبلیغ بگیرهواقعا بیست اسکریپت اینقدر در میاره؟
سایت روی هاست آلمان بوده و الان ۳ روز هست روی هاست ایرانه اگه دسترسی گوگل به سایت قطع باشه تا یه هفته دیگه سایت من افت رتبه داره . فعلا باید صبر کردسایت جنابعالی هم که توسط گوگل خزش نمیشه که..
چطور رتبه ش نابود نشده؟
نیم ساعت سایت بالا اومد و ست شدموضوع و زمینه سایتت چیه مهندس؟
و اینکه دی ان اس رو که تغییر دادی چقدر طول کشید تا متصل بشه؟