اسمش : پیناربچه ها من فونت این سایتو می خوام
دست یاری
hxxps://kazemibike.com
فقط با فرمت woff2 رو هاست بودبچه ها من فونت این سایتو می خوام
دست یاری
hxxps://kazemibike.com
چه فرمتی باید باشه مگهفقط با فرمت woff2 رو هاست بود
اینا ۸۰ دارن میگیرنتعرفه ثبت دامنه داتآیآر ۳۰ هزار تومان تعیین شد
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبهای تعرفه ارایه خدمات نام دامنههای کشوری را تعیین کرد.
بر اساس این مصوبه، تعرفه ارایه خدمات ثبت، تمدید، انتقال یا لغو نام دامنههای کشوری بر اساس تعداد واحد خدمت محاسبه و تعرفه هر واحد خدمت ٣٠٠,٠٠٠ ریال تعیین شد./دیجیاتو
فکر کنم اینا برای ثبت 2 واحد میگیرن یعنی 60 هزاراینا ۸۰ دارن میگیرن
بیشتر فونتا چند تا فرمت دارن eot, ttf, woff, otf, woff2 که مرورگرای قدیمی هم ساپورت کنهچه فرمتی باید باشه مگه

یه زمانی دامنه ir زیاد ثبت میکردم تا اونجایی که یادم هست طلاهاست همیشه از همه ارزونتر بود , الان هم چک کردم ثبت یکسال رو 54500 و پنج سال رو 162500 میدهاینا ۸۰ دارن میگیرن
شت
این چه نرم افزاری هست که تمام مدل های هوش مصنوعی رو داره؟ رایگانه؟این سایت ۱-۲ ماه راه اندازی شده محتواش زیاد نیست اما عمومی هستش اما دسترسی خارج به ایران قطع شد سرچ هاش رفته بالا در یک ماه گذشته ۲۲۰ هزار دیده شدن و ۸۶۸ کلیک
مشاهده پیوست 2443
---
اینم یکم قدیمی هست یک سال سابقه داره تخصصی هستش ! ۳۳ هزار دیده شدن و ۴هزار کلیک !!
مشاهده پیوست 2444
اون مورد تخصصی که تکلیفش مشخص هست نرخ ctr مناسب هست با عبارت های تخصصی ! دست کم من راضی هستم ..
ولی این سایت های عمومی پوچ هستن ؟؟۲۲۰ هزار ایمپرشن و ۸۰۰ کلیک !!! یعنی بشه ۵۰۰ هزار در اخر ۲هزار تا کلیک هم نمیشه !!!
یا میشه بهبود داد مثلا نرخ دیده شدن و تبدیل به کلیک رو به ۲۰ درصد که اگه برسه عالی میشه !رسوند ؟ البته اینجا اومدم تجربه شمارو استفاده کنم و همین پرسش هم از این ai ها میپرسم جوابشون میزارم
مشاهده پیوست 2445
هوش مصنوعی بروز نیست که باید وارد پنل گوگل ادز بشه ترافیک و اصطلاحا ولوم رو متوجه بشیدوستان وبمستر آیا هوش مصنوعی هست که سریع بفهمیم یه کلمه چقدر توی گوگل سرچ میشه البته کلمه که منظورم نیست یه جمله کوتاه
کوروسر هستاین چه نرم افزاری هست که تمام مدل های هوش مصنوعی رو داره؟ رایگانه؟
ممنون.کوروسر هست
رایگان نیست یک پول میدی از همه اینا استفاده میکنی برای کدنویسی استفاده میکنم تقریبا آچار فرانسه هستش