• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

پیوست ها

کار درست

مشترک گرامی زی‌تل؛
با توجه به اختلال بوجود آمده در دی ماه که خارج از کنترل زی‌تل بوده است، از آنجا که ساز و کار تعیین خسارت از سوی مراجع ذیصلاح تا کنون اعلام نشده، این شرکت تصمیم گرفته به صورت علی‌الحساب مدت 10 روز به دوره سرویس شما اضافه شود.
در صورت اعلام میزان بیشتر برای جبران خسارت توسط مراجع مربوطه، مابه‌التفاوت به صورت خودکار برای شما اعمال خواهد شد.
زی‌تل

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet

تعرفه ثبت دامنه دات‌آی‌آر ۳۰ هزار تومان تعیین شد

🔹کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه‌ای تعرفه ارایه خدمات نام‌ دامنه‌های کشوری را تعیین کرد.

🔹بر اساس این مصوبه،‌ تعرفه ارایه خدمات ثبت، تمدید، انتقال یا لغو نام دامنه‌‌های کشوری بر اساس تعداد واحد خدمت محاسبه و تعرفه هر واحد خدمت ٣٠٠,٠٠٠ ریال تعیین شد./دیجیاتو

تعرفه ثبت دامنه دات‌آی‌آر ۳۰ هزار تومان تعیین شد

🔹کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه‌ای تعرفه ارایه خدمات نام‌ دامنه‌های کشوری را تعیین کرد.

🔹بر اساس این مصوبه،‌ تعرفه ارایه خدمات ثبت، تمدید، انتقال یا لغو نام دامنه‌‌های کشوری بر اساس تعداد واحد خدمت محاسبه و تعرفه هر واحد خدمت ٣٠٠,٠٠٠ ریال تعیین شد./دیجیاتو
اینا ۸۰ دارن میگیرن

این سایت ۱-۲ ماه راه اندازی شده محتواش زیاد نیست اما عمومی هستش اما دسترسی خارج به ایران قطع شد سرچ هاش رفته بالا در یک ماه گذشته ۲۲۰ هزار دیده شدن و ۸۶۸ کلیک
1770636869729.png

---
اینم یکم قدیمی هست یک سال سابقه داره تخصصی هستش ! ۳۳ هزار دیده شدن و ۴هزار کلیک !!

1770636927095.png

اون مورد تخصصی که تکلیفش مشخص هست نرخ ctr مناسب هست با عبارت های تخصصی ! دست کم من راضی هستم ..

ولی این سایت های عمومی پوچ هستن ؟؟۲۲۰ هزار ایمپرشن و ۸۰۰ کلیک !!! یعنی بشه ۵۰۰ هزار در اخر ۲هزار تا کلیک هم نمیشه !!!

یا میشه بهبود داد مثلا نرخ دیده شدن و تبدیل به کلیک رو به ۲۰ درصد که اگه برسه عالی میشه !‌رسوند ؟ البته اینجا اومدم تجربه شمارو استفاده کنم و همین پرسش هم از این ai ها میپرسم جوابشون میزارم
1770637164830.png

اینا ۸۰ دارن میگیرن
یه زمانی دامنه ir زیاد ثبت میکردم تا اونجایی که یادم هست طلاهاست همیشه از همه ارزونتر بود , الان هم چک کردم ثبت یکسال رو 54500 و پنج سال رو 162500 میده

این سایت ۱-۲ ماه راه اندازی شده محتواش زیاد نیست اما عمومی هستش اما دسترسی خارج به ایران قطع شد سرچ هاش رفته بالا در یک ماه گذشته ۲۲۰ هزار دیده شدن و ۸۶۸ کلیک
مشاهده پیوست 2443

---
اینم یکم قدیمی هست یک سال سابقه داره تخصصی هستش ! ۳۳ هزار دیده شدن و ۴هزار کلیک !!

مشاهده پیوست 2444

اون مورد تخصصی که تکلیفش مشخص هست نرخ ctr مناسب هست با عبارت های تخصصی ! دست کم من راضی هستم ..

ولی این سایت های عمومی پوچ هستن ؟؟۲۲۰ هزار ایمپرشن و ۸۰۰ کلیک !!! یعنی بشه ۵۰۰ هزار در اخر ۲هزار تا کلیک هم نمیشه !!!

یا میشه بهبود داد مثلا نرخ دیده شدن و تبدیل به کلیک رو به ۲۰ درصد که اگه برسه عالی میشه !‌رسوند ؟ البته اینجا اومدم تجربه شمارو استفاده کنم و همین پرسش هم از این ai ها میپرسم جوابشون میزارم
مشاهده پیوست 2445
این چه نرم افزاری هست که تمام مدل های هوش مصنوعی رو داره؟ رایگانه؟

دوستان وبمستر آیا هوش مصنوعی هست که سریع بفهمیم یه کلمه چقدر توی گوگل سرچ میشه البته کلمه که منظورم نیست یه جمله کوتاه

دوستان وبمستر آیا هوش مصنوعی هست که سریع بفهمیم یه کلمه چقدر توی گوگل سرچ میشه البته کلمه که منظورم نیست یه جمله کوتاه
هوش مصنوعی بروز نیست که باید وارد پنل گوگل ادز بشه ترافیک و اصطلاحا ولوم رو متوجه بشی

این چه نرم افزاری هست که تمام مدل های هوش مصنوعی رو داره؟ رایگانه؟
کوروسر هست
رایگان نیست یک پول میدی از همه اینا استفاده میکنی برای کدنویسی استفاده میکنم تقریبا آچار فرانسه هستش

عقب
بالا