@omidss3هزینه و یا حقوق وبمستری فروشگاه اینترنتی معمولا چقدر هست؟
هیچ..جدید بودن دامنه و سایت چقدر تاثیر داره روی سرعت پیشرفت سئو؟
محتوای یونیک باشه بلهجدید بودن دامنه و سایت چقدر تاثیر داره روی سرعت پیشرفت سئو؟
یه چیز کاملا توافقیه بستگی به طرف و تخصصش و وظایفی که بر عهده ش میذاری داره انواع و اقسامش هست به پروژه ت هم بستگی داره میخوای تمام وقت داشته باشی طرفو یا نههزینه و یا حقوق وبمستری فروشگاه اینترنتی معمولا چقدر هست؟
فروشگاه اینترنتی بصورت غیرحضوری دیگهیه چیز کاملا توافقیه بستگی به طرف و تخصصش و وظایفی که بر عهده ش میذاری داره انواع و اقسامش هست به پروژه ت هم بستگی داره میخوای تمام وقت داشته باشی طرفو یا نه
یکی رو میشناسم که کارش خیلی خوبه صرفا چون آدم این نیست که پروژه های ختلف بگیره و استخدام رو ترجیح میده الان برای یه فروشگاه کار میکنه ۱۲ تومن بهش میدن و خیلی کار هم میندازن رو دوشش یکی دیگه هم هست با کلی منت کار انجام میده ماهی ۲۰ تا ۲۵ تومن
تو گروه های سئو برو و آگهی بده توقعاتتو دقیق و ریز به ریز بنویس همه چی شفاف و مشخص باشه عجله هم نکن اگه کارت حساسه و دفتر داری سعی کن نیرو حضوری بگیریاگه هنوز از کارت مطمئن نیستی و سرمایه زیادی وسط نمیذاری سعی کن مدیریت کار ها با خودت باشه و هر کدوم از بخش ها با نظارت خودت باشهفروشگاه اینترنتی بصورت غیرحضوری دیگه
به روز رسانی محصولات و کارهای سئو و کمی تولیدات محتوا + به روز رسانی اینستاگرام
دوستان یه سوال. اتفاقی متوجه شدم SSL سایت فنزو استایل رو گوشی سامسونگ S3 تشخیص داده نمیشه و وبسایت رو ناامن میزنه. دلیلش چیه بنظرتون؟
ساب دامینی که برای وبلاگش زدم ولی اوکی بود.
روی لپتاپ و گوشی های جدید ندیدم مشکلی داشته باشه ولی رو این گوشی سامسونگ مشکل داره و باقی سایت ها رو با گوشی چک کردم ببینم شاید مشکل از قدیمی بودن گوشیه. ولی هیچ سایت دیگه ای مشکلی نداشت
خیلی گرون شدهلتس انکریپت از پارسال فک کنم پروتکلشو تغییر داد و گوشیای قدیمی رو ساپورت نمیکنه اگه حساسی ssl از پارس پک بگیر
من که برای سایتای مهم ssl پولی میگیرم سالی ۲۵۰ حدودا البته سابدامین داشته باشی هزینش خیلی زیاد میشه
خیلی گرون شده
روزی حدود ۲۱۰۰ تا ۲۷۵۰ بهترین حالتحمید جان بالاخره نگفتی سایت شهریاری ها چقدر بازدید روزانه داشت و هزینه هاست ماهانه ش چقدر بود؟
با اینترنت استارت زدن
پارس وی دی اس که همینپلن رو داره و قیمت هاش یک چهارمه..روزی حدود ۲۱۰۰ تا ۲۷۵۰ بهترین حالت
ماهانه هاست دی ال ۵۰۰ که اواخر ۹۰ تومن هم اضافه شد
۳ گیگ دیتابیس و بیش یک میلیون لینک
رپورتاژ نمیفروختی؟روزی حدود ۲۱۰۰ تا ۲۷۵۰ بهترین حالت
ماهانه هاست دی ال ۵۰۰ که اواخر ۹۰ تومن هم اضافه شد
۳ گیگ دیتابیس و بیش یک میلیون لینک
بک آپ دارم ایشالله اوضاع بهتر شد میارم بالا 20 سال عمرم روی این سایت رفترپورتاژ نمیفروختی؟
سایتای درپیت کلی دارن رپورتاژ و لینک پرومکس میفروشن
حیفه سایتو تعطیل کردی