گیک کلاب

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هزینه و یا حقوق وبمستری فروشگاه اینترنتی معمولا چقدر هست؟

@omidss3
جدید بودن دامنه و سایت چقدر تاثیر داره روی سرعت پیشرفت سئو؟
هیچ..
ولی گه گاهی خودش میارتت توی صفحه اول توی چند رتبه اول ، بهت موقعیت رشد میده که اون زیر ضعیف کشی نشی..
بخاطر همین اگه پتانسیلت توی جذب کلیک و رضایت کاربر، خوب باشه فرصت رشد، داری..
یه فرصت خیلی خوبیه که سایت های با پتانسیل بالا که رتبه خوبی ندارن، دیده بشن و سریع بیان تو رتبه مناسب خودشون..

جدید بودن دامنه و سایت چقدر تاثیر داره روی سرعت پیشرفت سئو؟
محتوای یونیک باشه بله
اگر دامنه همسو با مطالب باشه بازم بله
محبوبیت و چگالی کلمات استفاده شده می تونه خیلی کمک باشه و نه اینکه شما یک دامین خوب بخری و انتظار بهترین ورودی را داشته باشی اشتباه هست

یه چیز کاملا توافقیه بستگی به طرف و تخصصش و وظایفی که بر عهده ش میذاری داره انواع و اقسامش هست به پروژه ت هم بستگی داره میخوای تمام وقت داشته باشی طرفو یا نه

یکی رو میشناسم که کارش خیلی خوبه صرفا چون آدم این نیست که پروژه های ختلف بگیره و استخدام رو ترجیح میده الان برای یه فروشگاه کار میکنه ۱۲ تومن بهش میدن و خیلی کار هم میندازن رو دوشش یکی دیگه هم هست با کلی منت کار انجام میده ماهی ۲۰ تا ۲۵ تومن

یه چیز کاملا توافقیه بستگی به طرف و تخصصش و وظایفی که بر عهده ش میذاری داره انواع و اقسامش هست به پروژه ت هم بستگی داره میخوای تمام وقت داشته باشی طرفو یا نه

یکی رو میشناسم که کارش خیلی خوبه صرفا چون آدم این نیست که پروژه های ختلف بگیره و استخدام رو ترجیح میده الان برای یه فروشگاه کار میکنه ۱۲ تومن بهش میدن و خیلی کار هم میندازن رو دوشش یکی دیگه هم هست با کلی منت کار انجام میده ماهی ۲۰ تا ۲۵ تومن
فروشگاه اینترنتی بصورت غیرحضوری دیگه
به روز رسانی محصولات و کارهای سئو و کمی تولیدات محتوا + به روز رسانی اینستاگرام

فروشگاه اینترنتی بصورت غیرحضوری دیگه
به روز رسانی محصولات و کارهای سئو و کمی تولیدات محتوا + به روز رسانی اینستاگرام
تو گروه های سئو برو و آگهی بده توقعاتتو دقیق و ریز به ریز بنویس همه چی شفاف و مشخص باشه عجله هم نکن اگه کارت حساسه و دفتر داری سعی کن نیرو حضوری بگیریاگه هنوز از کارت مطمئن نیستی و سرمایه زیادی وسط نمیذاری سعی کن مدیریت کار ها با خودت باشه و هر کدوم از بخش ها با نظارت خودت باشه
اگه اینستا محور میتونی کار کنی اول انرژیتو بذار رو اینستا کم کم اعتماد جلب کن بعدش که مشتری ها رو کشوندی به سایتت روی سئو هم شروع کن کار کردن
یهو همه کار ها رو با هم شروع نکن
الان اینستا هم خیلیا رو دیدم که با تولید محتوا (همین محتوا های کصشعری با یه قلاب محتوایی فان) راحت فالوور جمع میکنن

دوستان یه سوال. اتفاقی متوجه شدم SSL سایت فنزو استایل رو گوشی سامسونگ S3 تشخیص داده نمیشه و وبسایت رو ناامن میزنه. دلیلش چیه بنظرتون؟
ساب دامینی که برای وبلاگش زدم ولی اوکی بود.
روی لپتاپ و گوشی های جدید ندیدم مشکلی داشته باشه ولی رو این گوشی سامسونگ مشکل داره و باقی سایت ها رو با گوشی چک کردم ببینم شاید مشکل از قدیمی بودن گوشیه. ولی هیچ سایت دیگه ای مشکلی نداشت

دوستان یه سوال. اتفاقی متوجه شدم SSL سایت فنزو استایل رو گوشی سامسونگ S3 تشخیص داده نمیشه و وبسایت رو ناامن میزنه. دلیلش چیه بنظرتون؟
ساب دامینی که برای وبلاگش زدم ولی اوکی بود.
روی لپتاپ و گوشی های جدید ندیدم مشکلی داشته باشه ولی رو این گوشی سامسونگ مشکل داره و باقی سایت ها رو با گوشی چک کردم ببینم شاید مشکل از قدیمی بودن گوشیه. ولی هیچ سایت دیگه ای مشکلی نداشت

لتس انکریپت از پارسال فک کنم پروتکلشو تغییر داد و گوشیای قدیمی رو ساپورت نمیکنه اگه حساسی ssl از پارس پک بگیر
من که برای سایتای مهم ssl پولی میگیرم سالی ۲۵۰ حدودا البته سابدامین داشته باشی هزینش خیلی زیاد میشه

این مشکل کوفتی وردپرس من تنها با ارشیو کردن محتوای قدیمی و زدن سایت جدید و ایمپورت پست ها در وردپرس جدید حل شد :)) فعلا البته

---

پ.ن
بازهم فونت فارسی که تو نوشته های اعضا هست رو اعصاب هست ! من به شدت به چشمام فشار میاد برای خواندن متن ها !!

........

لتس انکریپت از پارسال فک کنم پروتکلشو تغییر داد و گوشیای قدیمی رو ساپورت نمیکنه اگه حساسی ssl از پارس پک بگیر
من که برای سایتای مهم ssl پولی میگیرم سالی ۲۵۰ حدودا البته سابدامین داشته باشی هزینش خیلی زیاد میشه
خیلی گرون شده

حمید جان بالاخره نگفتی سایت شهریاری ها چقدر بازدید روزانه داشت و هزینه هاست ماهانه ش چقدر بود؟

حمید جان بالاخره نگفتی سایت شهریاری ها چقدر بازدید روزانه داشت و هزینه هاست ماهانه ش چقدر بود؟
روزی حدود ۲۱۰۰ تا ۲۷۵۰ بهترین حالت
ماهانه هاست دی ال ۵۰۰ که اواخر ۹۰ تومن هم اضافه شد
۳ گیگ دیتابیس و بیش یک میلیون لینک

پارس وی دی اس که همین‌پلن رو داره و قیمت هاش یک چهارمه..

رپورتاژ نمیفروختی؟
سایتای درپیت کلی دارن رپورتاژ و لینک پرومکس میفروشن
حیفه سایتو تعطیل کردی

عقب
بالا