omidss3
تایید هویت
درست انتخاب میکنم اونو همیشه
میدونی از کی اینجور به هم ریخت؟ از وقتی به همه محصولات به صورت بالک یه دسته اضافه کردم
از این کانفلیکتا وردپرس زیاد داره باید هر تغییری میدی همه چیو چک کنی

درست انتخاب میکنم اونو همیشه
میدونی از کی اینجور به هم ریخت؟ از وقتی به همه محصولات به صورت بالک یه دسته اضافه کردم
رنک مث سیستم ریدایرکتش مزخرفه من همون یوست رو ترجیح میدماینو که گوگل تایید میکنه بردکرامبش رو
افزونه رنک مث خودش درست میکنه. از یوست هم راحت میشه انتقال داد رنک مث
بحث گوگل نیست.اینو که گوگل تایید میکنه بردکرامبش رو
افزونه رنک مث خودش درست میکنه. از یوست هم راحت میشه انتقال داد رنک مث
آمارتون امروز کم نشده بود ؟ (به نسبت دیروز)
منقضی شده ۳ ماه پیش؟من که باورم نمیشه این دامین غیر شاخ سال 1377 صبت شده باشه..
بنظرم بعضی ها برای گرون فروختن دامینشون به یه روشی دست پیدا کردن (یا پول میدن) سابقه دامینشون رو بیشتر میکنن
مشاهده پیوست 307
ولا غیر قابل گرفتنه ..منقضی شده ۳ ماه پیش؟
تو صف باشیم برای خرید؟
چشم عصر نگاه میکنموکیل جان یه کمکی میکنی؟
میخوام از انواتو یه سورس سایت آگهی بخرم گیج شدم کدوم لایسنس رو باید بگیرم
اینجا گفته اگه میخواید بابت خدماتتون از کاربر پول بگیرید باید لایسنس extended رو بگیرید .
ولی حس میکنم اشتباه گفته
Bot Verification
ariawp.com
توی سایت خودش هم با مترجم هم متن رو ترجمه میکنم متوجه نمیشم
![]()
Extended License | CodeCanyon
Browse the largest script and code marketplace on the web. Find WordPress plugins, jQuery plugins, Javascript, CSS and more. Save time, Buy code.codecanyon.net
![]()
Regular License | CodeCanyon
Browse the largest script and code marketplace on the web. Find WordPress plugins, jQuery plugins, Javascript, CSS and more. Save time, Buy code.codecanyon.net
@وکیل الرعایاچشم عصر نگاه میکنم
مسخره بازی های دولوپر استوکیل جان یه کمکی میکنی؟
میخوام از انواتو یه سورس سایت آگهی بخرم گیج شدم کدوم لایسنس رو باید بگیرم
اینجا گفته اگه میخواید بابت خدماتتون از کاربر پول بگیرید باید لایسنس extended رو بگیرید .
ولی حس میکنم اشتباه گفته
Bot Verification
ariawp.com
توی سایت خودش هم با مترجم هم متن رو ترجمه میکنم متوجه نمیشم
![]()
Extended License | CodeCanyon
![]()
Regular License | CodeCanyon
لیمو هاست ووکامرس آلمان سرورای کلادلینوکسیش خوبنparsvds بدون هیچ هشداری هاست و اکانت من را مسدود کرد
سرور فرانسه رو داشتم
79 دلارمسخره بازی های دولوپر است
سایت تجاری هست که کاربر پول قراره بده برای نمایش اگهی از اون اسکریپت نسخه اکستند باید بخری
چقدر فرق قیمتی هست ؟ لینک محصول هم میزاشتی
ذاتا داخل ایران هستی ! همون 79دلاری بخر !