nima
تایید هویت
ممنون..ذاتا داخل ایران هستی ! همون 79دلاری بخر !
وکیل جان میگم بلدی aapanle نصب کنی؟
آخرین ویرایش:

ممنون..ذاتا داخل ایران هستی ! همون 79دلاری بخر !
من هیچی ازاین کارای تکنیکالی سر درنمیارم حقیقتاممنون..
وکیل جان میگم بلدی aapanle نصب کنی؟
ولا اینطوریش رو ندیده بودم..سلام دوستان خسته نباشید
برای رفع این حالت ها توی قسمت duplicate سرچ کنسول چه روشی پیشنهاد می کنید؟
tag/one-piece
tag/One-Piece
اون قسمت پر شده از همین تگ ها که دو حالت دارن!!!!!!!!!
میخواستم ریدایرکت کنمشون ولی خب شک دارم.... ممکنه خراب تر شه شرایط...ولا اینطوریش رو ندیده بودم..
داپلیکیت شدنش ،یه حالتش مال حالت amp موبایله که توی url هم معمولا مشخصه که طبیعیه
سلام دوستان خسته نباشید
برای رفع این حالت ها توی قسمت duplicate سرچ کنسول چه روشی پیشنهاد می کنید؟
tag/one-piece
tag/One-Piece
اون قسمت پر شده از همین تگ ها که دو حالت دارن!!!!!!!!!
سلام نه یه اشتباه مسخره کردم الان توش گیر کردم نمیتونم به وردپرس منتقل کنم حجم مطالبمم بالاست نمیشه...سلام وردپرسه؟؟
میخوای رو کدوم ریدایرکت کنی؟
سلام نه یه اشتباه مسخره کردم الان توش گیر کردم نمیتونم به وردپرس منتقل کنم حجم مطالبمم بالاست نمیشه...
فرق نداره بیشتر رو حروف کوچیک منتقل کنم چون ارورهاش خیلی زیاده...
با چه زبانی نوشته شده راحت میشه با یه تیکه کد ریدایرکت ۳۰۱ کردسلام نه یه اشتباه مسخره کردم الان توش گیر کردم نمیتونم به وردپرس منتقل کنم حجم مطالبمم بالاست نمیشه...
فرق نداره بیشتر رو حروف کوچیک منتقل کنم چون ارورهاش خیلی زیاده...
این روی رزبلاگ هست... دستی آره شنیدم ولی خب تا تکلیف این هزینه هایی که روش شده مشخص نشه ریسک انتقالشو نمیخوام انجام بدم.رو چه سیستمی هستی الان؟
یکی هست دستی میتونه انتقال بده ولی خوب هزینش بالا میشه. اگه برات میصرفه جزئیات سایتتو بفرست برام
روی رزبلاگه.. مدیرش گفت راه حلی پیدا کردی بگو من برات انجام میدم... میگه ریدایرکت خوب نیست فلانه و اینجور چیزا.با چه زبانی نوشته شده راحت میشه با یه تیکه کد ریدایرکت ۳۰۱ کرد
من بلاگ اسپات با دامین آتوریتی 35 واقعی داشتم تعطیلش کردمروی رزبلاگه.. مدیرش گفت راه حلی پیدا کردی بگو من برات انجام میدم... میگه ریدایرکت خوب نیست فلانه و اینجور چیزا.
دقیقا همینه دستت بستست باید تابع باشی.من بلاگ اسپات با دامین آتوریتی 35 واقعی داشتم تعطیلش کردم
رزبلاگ دیگه بماند
و تمام شبکه های اجتماعی
میدونی چرا؟
به همین دلیل
مثل کار کردن توی زمین اجاره ای هست
داخل قمست تصویر گوگل مگه نمیشه؟کسی راهی بلده اینجور فایل ها رو متونش رو (ردیف سمت چپ) چطوری سریع ترجمه کنیم؟
خود فایل متنی دست خودمه..داخل قمست تصویر گوگل مگه نمیشه؟
اگه عکس هست که از اونجا راحت میشه کپی و بعد ترجمش کرد
با جاوا اسکریپت میتونی بنویسیروی رزبلاگه.. مدیرش گفت راه حلی پیدا کردی بگو من برات انجام میدم... میگه ریدایرکت خوب نیست فلانه و اینجور چیزا.
پاسخ مدیر:با جاوا اسکریپت میتونی بنویسی
چک کنه اگه url uppercase بود ریدایرکت کنه به lowercade
چرا؟!parsvds بدون هیچ هشداری هاست و اکانت من را مسدود کرد
سرور فرانسه رو داشتم