• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ابروان رو به عنوان cdn ست کنیم ، وصل میشه؟
فکنم اونا وصلن..

اساتید مسئلتون , باتوجه به اینکه تمدید دامین من شده 50$ , این رقم واقعا زیاده ,
دامین من داخلش کلمه bazar داره , ولی متاسفانه پسوند com برای دامنه من آزاد نیست , حتی کلمه bazaar هم که در انگلیسی درست هست پسوند com آزاد نیست
الان که چک کردم کلمه baazar و کلمه bazarr آزاد هستند ,
به نظرتون کدومش بهتره ؟
بنظر من هیچکدوم
چرا که اول ذهنیت یوزر میره سمت کلمه اصلی و راحت تر

بچه ها یک نکته ای بگم
امروز دوستم تماس گرفت گفت بالای 20 تماس از کل کشور داشتم یعنی از رشت تا خوزستان و... برای قیمت محصولات و خرید
رفتم تو پنل دیدم بازید سایتش رفته روی 800
نمایندگی محصولات بوتان هست
و همه هم از گوگل

بچه ها یک نکته ای بگم
امروز دوستم تماس گرفت گفت بالای 20 تماس از کل کشور داشتم یعنی از رشت تا خوزستان و... برای قیمت محصولات و خرید
رفتم تو پنل دیدم بازید سایتش رفته روی 800
نمایندگی محصولات بوتان هست
و همه هم از گوگل
خوشا به حالش

خود گوگل دیشب دسترسیش به سایتم قطع شده بود.
میگفت دوباره فایل html بذار..
همین مشکل برای منم پیش اومده با اینکه رو هاست خارجم و نیاوردمش رو ایران میگه وریفای کن!

@hamedovic5405
ssl سایتت درست شده؟!
الان نگاه کردم اوکیه که!

یه سایت، ریکوئست از فونت گوگل داره برای همین خیلی دیر باز میشه
افزونه غیر فعال کردن فونت گوگل داشت ولی کار نکرد
تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم، داخل تنظیمات انفولد قسمت بهینه سازی هم فونت گوگل غیر فعاله
ولی ریکوئسته وجود داره
از کجا بفهمم فراخوان این ریکوئست از طرف کدوم برنامه هست؟

تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم، داخل تنظیمات انفولد قسمت بهینه سازی هم فونت گوگل غیر فعاله
ولی ریکوئسته وجود داره

برای اینکه دقیقاً متوجه شوید کدام فایل، افزونه یا بخش قالب (مثل انفولد) درخواست فونت گوگل را ارسال می‌کند، باید از ابزارهای مرورگر استفاده کنید. از آنجا که افزونه‌های "غیرفعال‌کننده فونت" کار نکرده‌اند، احتمالاً فونت به صورت "Hardcoded" (کدنویسی شده مستقیم) در فایل‌های CSS یا PHP قالب فراخوانی شده است.

مراحل زیر را دقیقاً انجام دهید تا منبع را پیدا کنید:

مرحله ۱: پیدا کردن نام فونت درخواستی​

۱. سایت را در مرورگر (کروم یا فایرفاکس) باز کنید.
۲. کلیدهای F12 را بزنید تا ابزار توسعه‌دهنده (Developer Tools) باز شود.
۳. به تب Network بروید.
۴. صفحه را رفرش کنید.
۵. در نوار جستجوی این تب (فیلتر)، عبارت fonts.googleapis را تایپ کنید.
۶. روی درخواستی که پیدا می‌شود کلیک راست کنید و گزینه Copy > Copy link address را بزنید.

• نکته مهم: در لینک کپی شده، دنبال نام فونت بگردید (مثلاً family=Roboto یا family=Open+Sans). این نام فونت کلید حل معماست.

مرحله ۲: پیدا کردن منبع (کجا فراخوانی شده؟)​

حالا که می‌دانید دنبال چه فونتی هستید (مثلاً Roboto)، باید ببینید کدام فایل آن را صدا زده است:

۱. در همان تب Network، روی درخواست فونت کلیک کنید.
۲. به تب Headers یا Initiator بروید.
۳. در بخش Request Headers یا Initiator، نام فایلی که این درخواست را ارسال کرده است نوشته شده است.* اگر نام فایلی مثل style.css یا enfold.css بود، یعنی در فایل‌های CSS قالب است.* اگر چیزی شبیه jquery.js یا یک اسکریپت خاص بود، یعنی توسط جاوااسکریپت لود می‌شود.

مرحله ۳: جستجو در کدهای سایت (روش قطعی)​

اگر از مرحله قبل نتیجه نگرفتید، این مطمئن‌ترین روش است:

۱. وارد پنل مدیریت وردپرس یا File Manager در سی‌پنل شوید.
۲. به فایل‌های قالب خود بروید (پوشه wp-content/themes).
۳. اگر از قالب Enfold استفاده می‌کنید، وارد پوشه enfold شوید.
۴. از گزینه "Search" (جستجو) در فایل منیجر استفاده کنید (یا اگر با FTP کار می‌کنید، فایل‌ها را دانلود کرده و با ادیتوری مثل Notepad++ در آن‌ها جستجو کنید).
۵. نام فونتی که در مرحله ۱ پیدا کردید (مثلاً Roboto) را در تمام فایل‌های قالب جستجو کنید.

احتمالات در قالب Enfold:

• گاهی اوقات حتی با غیرفعال کردن گزینه در پنل، کدهای قدیمی در فایل‌های CSS باقی می‌مانند.
  • ممکن است یک افزونه سازگار با انفولد (مثل افزونه‌های صفحه‌ساز) این فونت را لود کند.

راه حل سریع (اگر نتوانستید پیدا کنید)​

اگر نمی‌خواهید درگیر کدنویسی شوید و می‌خواهید سریعاً لود شدن فونت گوگل را مسدود کنید:

۱. افزونه "Disable Google Fonts" را نصب کنید (نسخه‌های مختلفی وجود دارد، یکی را نصب کنید).

۲. اگر کار نکرد، افزونه "CAOS for Web Vitals" یا "WP Rocket" (اگر دارید) را چک کنید که گزینه‌ای برای Remove Google Fonts دارند.

۳. روش هک (کد): فایل functions.php قالب فرزند (Child Theme) خود را باز کنید و کد زیر را به انتهای آن اضافید. این کد تمام تلاش برای لود فونت گوگل را مسدود می‌کند:

function remove_google_fonts() {
return false;
}
add_filter( 'print_google_fonts', 'remove_google_fonts' );
// برای قالب انفولد گاهی اوقات از هوک زیر استفاده می‌شود
add_filter( 'avf_google_fonts', 'remove_google_fonts' );

پیشنهاد می‌شود ابتدا با جستجوی نام فونت در فایل‌های قالب (مرحله ۳) دقیقاً متوجه شوید کدام فایل مقصر است تا آن را حذف کنید.

ولی ریکوئسته وجود داره
از قسمت Initiator میزنه داخل استایل شیت، فونت گوگل لود میشه
اما داخل سی اس اس قال هیچی نیست و خالیه
داخل فایل استایل هم کدی درمورد فونت گوگل نیست
پس این از کجا لود میشه؟

عقب
بالا