آیدین بزرگ
تایید هویت
بسته به موضوعت داره..
تکنتولوژی مستقیم به زومیت بده
قیمتاش با این سایت های رپورتاژ فرق میکنه ؟ این سایت ها میدونم یه درصدی سود میکشن روی همه تعرفه ها ولی اگه فرق نکنه زیاد مستقیم با همین سایتا کار کنیم بهتره

بسته به موضوعت داره..
تکنتولوژی مستقیم به زومیت بده
نمیدانمقیمتاش با این سایت های رپورتاژ فرق میکنه ؟ این سایت ها میدونم یه درصدی سود میکشن روی همه تعرفه ها ولی اگه فرق نکنه زیاد مستقیم با همین سایتا کار کنیم بهتره
3یورو هتزنر میگیره 1ترابایت فضا نگه داری فایل میده !! سایت با این همه ترافیک چیزی نیست کههزینه هاست خیلی گرونه حتی ایرانی
ولی سایت های خبری و مجله ای مثل بیتوته، نمناک، برترین ها و... آیا میان این همه پول هاست بدن؟
پس اینا چطوری و کجا از عکس هاشون نگهداری میکنن؟
آماراتون در چه حالیه ؟
اولین باره همچین چیزی میشنوم.. !
شاید بعضی سرور ها اینطورین..
از خود هاستینگ های ایران سرویس اروپا رو میخریدی..
الان من از نت افراز هاست فرانسه دارم.. اوکیه..
به هر حال cdn هم کلود فلر خوبه و سایت های بزرگ دارن باش کار میکنن هم ایران سرور هم cdn میده ولی ۲۴۰ تومن.ولی نمیدونم چطوره..
سلام هاست دی ال خراب کرده سرورای جدیدش نمیدونم چرا اینطورینسلام دوستان
من هاست المان ، هاست دی ال رو خریدم
چون باز شدن سایت در هاست خارج از ایران، توی برخی isp ها با مشکل مواجه میشه میخوام cdn هاست دی ال رو تهیه کنم
دوستان ای cdn تاثیر داره ؟ چون پشتیبان هاست گفت cdn ما هم مشکل داشته توی این چند وقت اخیر
من چند جا خوندم cdn به درد بخور نیست
سایت من فروشگاهی هست و بازدید خارج از ایران برای من مهم نیست
هاست ایران کیفیت نداره رفتم هاست المان خریدم
چی رو اولین باره میشنوی؟
![]()
هاستدیال - پایگاه دانش - مشکل سرعت برخی ISPهای داخلی برای سرویسهای آلمان
خرید هاست سایت، هاست دانلود، سرور اختصاصی و سرور مجازی در ایران و آلمان و طراحی و توسعه انواع وبسایتhostdl.com
بعد اعتراضات 1401 سایت هام رو اوردم سرورهای ایران نت افراز، فروش سایت بهتر شد ! علتش چی بوده؟ غیر از این نیست که سایت در سرور های فرانسه نت افراز برای همه بازدیدکنندگان باز نمیشده
سایت من روی نت افراز فرانسه بود اینترنت مخابرات باز نمیشد ولی همراه اول و ایرانسل اوکی بود اومدم هاست دی ال
الان هم با هاست دی ال هستم. اگه cdn اینقدر گرون هست به کارم نمیاد من فکر کردم هاست دی ال رایگان ارائه میده
پس الان سایت های پر بازدید داخلی مثل soft98 چکار میکنن که همیشه در دسترسن؟
سلام هاست دی ال خراب کرده سرورای جدیدش نمیدونم چرا اینطورین
هاستای ایران هم خیلی شانسین
من ایران الماس نت افراز دارم
آلمان ووکامرس لیمو هاست
جفتشون یه روزایی مشکل دارن ...
سی دی ان رو از هرجا بخوای میتونی بگیری. آسیاتک و پارس پک رایگان میدن. کلود هم روی بعضی اینترنتا اختلال داره.
معمولا همه اسم چیزی که میخوان رو سرچ میکنن..تو نتایج روی سایت های برند شده کلیک میکنن..سایت من کجا و سافت 98 کجا ! ما هم امیدمون به گوگل هست اما سایت بزرگ ورود مستقیم دارن
سایت های بزرگ اکثرا روی سرور های ایران هستن
گوگل به دامین مراجعه میکنه..دوستان یه سوال ربات گوگل برای خزش مطالب سایت به هاست مبدا سر میزنه حالا اگه سایت به cdn متصل بشه به کجا سر میزنه؟
یعنی مجدد به هاست مبدا سر میزنه؟
اگه کسی دقیقا اطلاع داره توضیح بده ممنون
معمولا همه اسم چیزی که میخوان رو سرچ میکنن..تو نتایج روی سایت های برند شده کلیک میکنن..
این یعنی اینکه اول و آخر گوگل واسطه ورودی هاست..
در ثانی اگه صحبت شما درست باشه..
بازم درصد بالایی از ترافیک سایت هایی مثل soft98 از سرچ های گوگله.. بالاخره اونا هم روی سرور های ایران هستن
سوالی که پیش میاد اینه که چرا این مساله براشون بوجود نمیاد؟ :-؟
گوگل به دامین مراجعه میکنه..
دامین هم به هاست وصل میشه..
الان که cdn تعریف میکنید ، به cdn یی که تعریف میکنید وصل میشه ،cdn هم بعد از بررسی مسائل امنیتی ، به هاست وصل میکنه..
برای رتبه اوردن ، گوگل چندین مولفه رو ملاک قرار میده و هاست هم یکی از اونها ! من کلا سایتهام با هاست اروپا بهتر رتبه میگیره و این شاید بستگی به سبکی داره که سایت داری میکنم ( همون نوع مطلب گذاری)