گیک کلاب

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بسته به موضوعت داره..
تکنتولوژی مستقیم به زومیت بده

قیمتاش با این سایت های رپورتاژ فرق میکنه ؟ این سایت ها میدونم یه درصدی سود میکشن روی همه تعرفه ها ولی اگه فرق نکنه زیاد مستقیم با همین سایتا کار کنیم بهتره

قیمتاش با این سایت های رپورتاژ فرق میکنه ؟ این سایت ها میدونم یه درصدی سود میکشن روی همه تعرفه ها ولی اگه فرق نکنه زیاد مستقیم با همین سایتا کار کنیم بهتره
نمیدانم
اطلاعی ندارم

هزینه هاست خیلی گرونه حتی ایرانی
ولی سایت های خبری و مجله ای مثل بیتوته، نمناک، برترین ها و... آیا میان این همه پول هاست بدن؟
پس اینا چطوری و کجا از عکس هاشون نگهداری میکنن؟
3یورو هتزنر میگیره 1ترابایت فضا نگه داری فایل میده !! سایت با این همه ترافیک چیزی نیست که

سلام دوستان

من هاست المان ، هاست دی ال رو خریدم

چون باز شدن سایت در هاست خارج از ایران، توی برخی isp ها با مشکل مواجه میشه میخوام cdn هاست دی ال رو تهیه کنم

دوستان ای cdn تاثیر داره ؟ چون پشتیبان هاست گفت cdn ما هم مشکل داشته توی این چند وقت اخیر

من چند جا خوندم cdn به درد بخور نیست

سایت من فروشگاهی هست و بازدید خارج از ایران برای من مهم نیست

هاست ایران کیفیت نداره رفتم هاست المان خریدم

اولین باره همچین چیزی میشنوم.. !
شاید بعضی سرور ها اینطورین..
از خود هاستینگ های ایران سرویس اروپا رو میخریدی..
الان من از نت افراز هاست فرانسه دارم.. اوکیه..

به هر حال cdn هم کلود فلر خوبه و سایت های بزرگ دارن باش کار میکنن هم ایران سرور هم cdn میده ولی ۲۴۰ تومن. نمیدونم چطوره..

آخرین ویرایش:
اولین باره همچین چیزی میشنوم.. !
شاید بعضی سرور ها اینطورین..
از خود هاستینگ های ایران سرویس اروپا رو میخریدی..
الان من از نت افراز هاست فرانسه دارم.. اوکیه..

به هر حال cdn هم کلود فلر خوبه و سایت های بزرگ دارن باش کار میکنن هم ایران سرور هم cdn میده ولی ۲۴۰ تومن.ولی نمیدونم چطوره..

چی رو اولین باره میشنوی؟

بعد اعتراضات 1401 سایت هام رو اوردم سرورهای ایران نت افراز، فروش سایت بهتر شد ! علتش چی بوده؟ غیر از این نیست که سایت در سرور های فرانسه نت افراز برای همه بازدیدکنندگان باز نمیشده

سایت من روی نت افراز فرانسه بود اینترنت مخابرات باز نمیشد ولی همراه اول و ایرانسل اوکی بود اومدم هاست دی ال

الان هم با هاست دی ال هستم. اگه cdn اینقدر گرون هست به کارم نمیاد من فکر کردم هاست دی ال رایگان ارائه میده

پس الان سایت های پر بازدید داخلی مثل soft98 چکار میکنن که همیشه در دسترسن؟

سلام دوستان

من هاست المان ، هاست دی ال رو خریدم

چون باز شدن سایت در هاست خارج از ایران، توی برخی isp ها با مشکل مواجه میشه میخوام cdn هاست دی ال رو تهیه کنم

دوستان ای cdn تاثیر داره ؟ چون پشتیبان هاست گفت cdn ما هم مشکل داشته توی این چند وقت اخیر

من چند جا خوندم cdn به درد بخور نیست

سایت من فروشگاهی هست و بازدید خارج از ایران برای من مهم نیست

هاست ایران کیفیت نداره رفتم هاست المان خریدم
سلام هاست دی ال خراب کرده سرورای جدیدش نمیدونم چرا اینطورین
هاستای ایران هم خیلی شانسین
من ایران الماس نت افراز دارم
آلمان ووکامرس لیمو هاست
جفتشون یه روزایی مشکل دارن ...

چی رو اولین باره میشنوی؟

بعد اعتراضات 1401 سایت هام رو اوردم سرورهای ایران نت افراز، فروش سایت بهتر شد ! علتش چی بوده؟ غیر از این نیست که سایت در سرور های فرانسه نت افراز برای همه بازدیدکنندگان باز نمیشده

سایت من روی نت افراز فرانسه بود اینترنت مخابرات باز نمیشد ولی همراه اول و ایرانسل اوکی بود اومدم هاست دی ال

الان هم با هاست دی ال هستم. اگه cdn اینقدر گرون هست به کارم نمیاد من فکر کردم هاست دی ال رایگان ارائه میده

سی دی ان رو از هرجا بخوای میتونی بگیری. آسیاتک و پارس پک رایگان میدن. کلود هم روی بعضی اینترنتا اختلال داره.

پس الان سایت های پر بازدید داخلی مثل soft98 چکار میکنن که همیشه در دسترسن؟

سایت من کجا و سافت 98 کجا ! ما هم امیدمون به گوگل هست اما سایت بزرگ ورود مستقیم دارن
سایت های بزرگ اکثرا روی سرور های ایران هستن

سلام هاست دی ال خراب کرده سرورای جدیدش نمیدونم چرا اینطورین
هاستای ایران هم خیلی شانسین
من ایران الماس نت افراز دارم
آلمان ووکامرس لیمو هاست
جفتشون یه روزایی مشکل دارن ...

هاست های ایران سریع بارگذاری میشن . ولی وقتی اوردم هاست ایران توی نتایج گوگل سایت من افت کرد

از بس تعریفش رو شنیدم گفتم برم دی ال . نمیدونستم همشون مثل هم شدن

سی دی ان رو از هرجا بخوای میتونی بگیری. آسیاتک و پارس پک رایگان میدن. کلود هم روی بعضی اینترنتا اختلال داره.

الان رفتم اسیاتک یه نگاه کردم بحثش تخصصیه

یه صحبت با دی ال بکنم شاید مشکل رو حل کردن خودم حوصله تنظیم اش رو ندارم

دوستان یه سوال ربات گوگل برای خزش مطالب سایت به هاست مبدا سر میزنه حالا اگه سایت به cdn متصل بشه به کجا سر میزنه؟

یعنی مجدد به هاست مبدا سر میزنه؟

اگه کسی دقیقا اطلاع داره توضیح بده ممنون

سایت من کجا و سافت 98 کجا ! ما هم امیدمون به گوگل هست اما سایت بزرگ ورود مستقیم دارن
سایت های بزرگ اکثرا روی سرور های ایران هستن
معمولا همه اسم چیزی که میخوان رو سرچ میکنن..تو نتایج روی سایت های برند شده کلیک میکنن..
این یعنی اینکه اول و آخر گوگل واسطه ورودی هاست..

در ثانی اگه صحبت شما درست باشه..
بازم درصد بالایی از ترافیک سایت هایی مثل soft98 از سرچ های گوگله.. بالاخره اونا هم روی سرور های ایران هستن

سوالی که پیش میاد اینه که چرا این مساله براشون بوجود نمیاد؟ :-؟
دوستان یه سوال ربات گوگل برای خزش مطالب سایت به هاست مبدا سر میزنه حالا اگه سایت به cdn متصل بشه به کجا سر میزنه؟

یعنی مجدد به هاست مبدا سر میزنه؟

اگه کسی دقیقا اطلاع داره توضیح بده ممنون
گوگل به دامین مراجعه میکنه..
دامین هم به هاست وصل میشه..
الان که cdn تعریف میکنید ، به cdn یی که تعریف میکنید وصل میشه ،cdn هم بعد از بررسی مسائل امنیتی ، به هاست وصل میکنه..

آخرین ویرایش:
این گوگل کارکشته هر بار یه سیخی به الگوریتم خودش میزنه بعد ملت پایین بالا میشن فکر میکنن از هاست خارج و داخل و این چیزاست.
سرعت لود مهمه که برای من رو سرورهای ایران بیشتره

معمولا همه اسم چیزی که میخوان رو سرچ میکنن..تو نتایج روی سایت های برند شده کلیک میکنن..
این یعنی اینکه اول و آخر گوگل واسطه ورودی هاست..

در ثانی اگه صحبت شما درست باشه..
بازم درصد بالایی از ترافیک سایت هایی مثل soft98 از سرچ های گوگله.. بالاخره اونا هم روی سرور های ایران هستن

سوالی که پیش میاد اینه که چرا این مساله براشون بوجود نمیاد؟ :-؟

گوگل به دامین مراجعه میکنه..
دامین هم به هاست وصل میشه..
الان که cdn تعریف میکنید ، به cdn یی که تعریف میکنید وصل میشه ،cdn هم بعد از بررسی مسائل امنیتی ، به هاست وصل میکنه..

برای رتبه اوردن ، گوگل چندین مولفه رو ملاک قرار میده و هاست هم یکی از اونها ! من کلا سایتهام با هاست اروپا بهتر رتبه میگیره و این شاید بستگی به سبکی داره که سایت داری میکنم ( همون نوع مطلب گذاری)

برای رتبه اوردن ، گوگل چندین مولفه رو ملاک قرار میده و هاست هم یکی از اونها ! من کلا سایتهام با هاست اروپا بهتر رتبه میگیره و این شاید بستگی به سبکی داره که سایت داری میکنم ( همون نوع مطلب گذاری)

تمام فاکتوری که برای یه سایت یا کانال یوتیوب یا صفحه اینستاگرام باید رعایت کنی Attention یا زمان ماندگاری کاربر در مطلبه . هیچ فاکتوری نه الان نه در اینده میتونه رقیبی واسه زمان ماندگاری باشه

نیاز به api ایسنتاگرام دارم..که مستلزم ثبتنام در فیس بوک و احراز هویت رسمی هست..
خودم رو تایید نکرد..
اگه نهایتا نیاز به احراز هویت و ثبتنام یک نفر خارج از کشور ایران باشه پیشنهادتون چیه؟ از کجا آدم جور کنم..
ای پی آی گرفتن هیچ خطر حقوقی برای صاحب اکانت نداره..
ولی خب خیلی ها میترسن..

عقب
بالا