گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
توکن همستر کامبت رسماً در صرافی های رده یک از جمله نوبیتکس در ایران لیست شد

ارزش هر همستر در این لحظه 608 تومان معادل حدودا 0.9 سنت یعنی 0.009 دلار است.

تقریبا هیچ ارزشی ندارد و اگر ۵-۶ ماه وقت خود را صرف همستر کرده باشید چیزی حدود یک تا دو میلیون تومان کاسب می‌شوید!... :D

طبق پیش بینی من این تا یکی دو روز آینده قیمتش کف 200 تومن هم میبینه . منتظر باشید هندی ها و آسیا شرقی ها از خواب بیدار بشن هرچی دارن بریزن در طلب اخلاص اکسچنجرها 😁

IMG_20240928_070432_048.jpg

رسانه‌های عبری تصاویری از وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل در حال نظارت بر اجرای حملات به حومه بیروت را منتشر می‌کنند که هدف آن ترور حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌ الله لبنان بود

مشاهده پیوست 350

رسانه‌های عبری تصاویری از وزیر دفاع و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل در حال نظارت بر اجرای حملات به حومه بیروت را منتشر می‌کنند که هدف آن ترور حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌ الله لبنان بود

داش حسن رو بلاخره قربونیش میکنن . این حسن نصرالله هم بوی الرحمانش داره میاد .

رژیم هم از ترس نونشون سریع رئیسی رو طی عملیات هلیکوپتر کله پا کردن تا فوری اصلاحات رو بیارن روی کار . عمو پوزیده هم رفت دستبوسی که ما با اسرائیل صلح میکنیم .
چون آسیاب به نوبته .. بعد حماس و حزب اله .. نوبت عظما میرسید :)

مشاهده پیوست 350

IMG_20240928_123204_589.jpg
ارتش اسرائیل با انتشار عکس فرماندهان خود در زمان دستور حمله ، به طور رسمی نام عملیات ترور حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان را
نظم جدید/ ‌new order
اعلام کرد.

مشاهده پیوست 351
ارتش اسرائیل با انتشار عکس فرماندهان خود در زمان دستور حمله ، به طور رسمی نام عملیات ترور حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان را
نظم جدید/ ‌new order
اعلام کرد.

معلوم شد اسرائیل تا الان خواسته که کسی زنده بمونه وگرنه هر لحظه هر جا هر کسی رو که بخواد میتونه نابود کنه

IMG_20240928_125404_637.jpg

ارتش اسرائیل به برج مراقبت فرودگاه بیروت اعلام کرد که هیچ هواپیمای ایرانی نباید در این فرودگاه بنشیند.

یک هواپیمای ایرانی مجبور به بازگشت از لبنان شد.

خب خب دونه به دونه!
عجب پاکسازی اساسی کردن
نسخه زنده Assassin's Creed ـن واسه خودشون
دیگه من مطئنم 7 اکتبرم خبر داشتن منتهی اجازه دادن اتفاق بیوفته تا با قاعده بازی خودشون بیان جلو
هدف بعدی؟ سر مار؟ یا بناگوش مار؟

خب خب دونه به دونه!
عجب پاکسازی اساسی کردن
دیگه من مطئنم 7 اکتبرم خبر داشتن منتهی اجازه دادن اتفاق بیوفته تا با قاعده بازی خودشون بیان جلو
IMG_20240928_151426_891.jpg
آکسیوس به نقل از مقامات رژیم اسرايیل :
سردار عباس نیلفروشان در بیروت ترور شد

خب خب دونه به دونه!
عجب پاکسازی اساسی کردن

رژیم ثابت کرده همیشه برای بقا خودش از همه چیز میگذره من جمله ارکانش .. پشت پرده مطمئنن ساخت و پاخت میکنن تا با قبول صدارت اسرائیل تو غرب آسیا اسرائیل به موجودیتش آسیب نزنه

j3gp52ysp0ugje9r63rh.gif

محمدعلی الحسینی چند وقت پیش به حسن نصرالله گفته بود وصیت خودتو بنویس چون کسی که تورو خریده بود(جمهوری اسلامی) حالا تورو فروخته😐
رسما میگه میبینی به زودی که فریب خوردی و معامله میشی.

محمدعلی الحسینی چند وقت پیش به حسن نصرالله گفته بود وصیت خودتو بنویس چون کسی که تورو خریده بود(جمهوری اسلامی) حالا تورو فروخته😐
رسما میگه میبینی به زودی که فریب خوردی و معامله میشی.
دو تا دیدگاه وجود داره
یا درست میگه و معامله بوده که یعنی ایران میخواد از لبنان و سوریه بکشه عقب
و یا اینکه خود محمدعلی الحسینی با موساد در ارتباطه و خواسته این ترور رو بندازه گردن ایران تا اختلاف بندازه

بی ارزش هایی که بخشی از اعضای پی تی فکر میکردن خیلی حالیشونه..
بعد نوشته های منو خیلی از اعضا به سخره میگرفتن..
59.JPG

رژیم ثابت کرده همیشه برای بقا خودش از همه چیز میگذره من جمله ارکانش .. پشت پرده مطمئنن ساخت و پاخت میکنن تا با قبول صدارت اسرائیل تو غرب آسیا اسرائیل به موجودیتش آسیب نزنه
رژیم به یه نقطه ای رسیده که نه راه رفت داره نه برگشت
اگه بزنن به غا میرن
اگه نزننم دیگه حتی بین عرزشی های دوزاری خودشونم دیگه بی ارزش و آبرو میشن و بازدارندگیشون توی منطقه هم به کلی به باد میره
قبول صدرات عسراعیل با کل اساس ج.ا در تضاده، مگه اینکه کلا نظام پوست اندازی کنه، کودتایی چیزی بشه
اصلا غیر ممکنه سیستم فعلی با همین ساختار و اساس فعلی با عسراعیل کنار بیاد

حالا شاید به "اینا" خندیدن که نمیدونن آهنگ در مورد چیه.
خب درک از آهنگ و دغدغه شاعر نداشتن که فکر کردن حرف من مسخره ست..
کلا عموم حرفای منو توهم تعبیر میکردن..
حالا بازم پیش اومد شات از چیزای دیگه هم میذارم..

پ ن : منظورم از بی ارزش , خود منتقدیم رو نمیگم.. کسایی مثل دیوید رو میگم از نظر یه سری اعتبار کلام داشتن..

آخرین ویرایش:

عقب
بالا