Parviz_r
کاربر فعال

مشاهده پیوست 635
قطعنامه پیشنهادی روسیه و چین درباره تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ رای نیاورد
نتایج رایگیری پیش نویس قطعنامه چین و روسیه
۴ موافق
۹ مخالف
۲ رای ممتنع
رفتن ایران زیر فصل 7 منشور ملل (حمله نظامی)
چین در آخرجلسه سازمان ملل و رای گیری از آمریکا و اسرائیل خواست حتیالمقدور از حملات نظامی به ایران خودداری کنند!
چنانچه شورای امنیت تشخیص دهد که اقدامات پیشبینی شده در مادهٔ ۴۱ (مجازاتهای دیپلماتیک و اقتصادی) در حد کافی نبوده میتواند از نیروهای نظامی، هوایی و دریایی یا هر وسیلهٔ دیگری که برای حفظ یا برقراری صلح و امنیت بینالمللی لازم است (تصمیمات نظامی) علیه دولت یا دولتهای تهدیدکننده صلح، یا ناقض صلح، یا متجاوز استفاده نمایدمشاهده پیوست 635
قطعنامه پیشنهادی روسیه و چین درباره تمدید قطعنامه ۲۲۳۱ رای نیاورد
نتایج رایگیری پیش نویس قطعنامه چین و روسیه
۴ موافق
۹ مخالف
۲ رای ممتنع
رفتن ایران زیر فصل 7 منشور ملل (حمله نظامی)
چین در آخرجلسه سازمان ملل و رای گیری از آمریکا و اسرائیل خواست حتیالمقدور از حملات نظامی به ایران خودداری کنند!
بله دیگه ملک و خونه و مغازه در ایران نابود شدستپارسال خونمو عوض کردم رفیقم گفت طلا بگیر فعلا خونه نگیر حماقت کردم واقعا قشنگ پولم دو برابر میشد
هیچی مثل خونه نمیشهبله دیگه ملک و خونه و مغازه در ایران نابود شدست
ملک فقط باید یدونه داشته باشی برا نشستن دیگه سرمایه گذاری تو ملک مردهیچی مثل خونه نمیشه
اونی که مستاجر یا بی خونه هست این حرف من رو میفهمه
این حواشی جنگ و ... تموم شه جوری ملک رشد کنه تو تاریخ بنویسنملک فقط باید یدونه داشته باشی برا نشستن دیگه سرمایه گذاری تو ملک مرد
هر چی داری باید طلا بخری هر وقت نیاز به خونه داشتی بفروشی خونه بخری
ملک دیگه کشش نداره همه رشداشو پیش خور کرده مردمم نقدینگی ندارن راکده بازارشاین حواشی جنگ و ... تموم شه جوری ملک رشد کنه تو تاریخ بنویسن
انقدر پول هست که جدا از ساخت کشور , میتونن همزمان به هر ایرانی نفری 30 میلیون تومن ماهانه بدن..ملک دیگه کشش نداره همه رشداشو پیش خور کرده مردمم نقدینگی ندارن راکده بازارش
الان فقط اونایی که اجاره نشین بودن دارن طلاهاشونو میفروشن خونه میخرن چون بهترین تایم برای خرید خونه ست
من که فکر نمیکنم به گرد پای طلا هم برسه
تازه طلا هر روز تو بازار جهانی هم داره سقف میزنه
این حواشی جنگ و ... تموم شه جوری ملک رشد کنه تو تاریخ بنویسن
الان نصف شبی یه نفر بهم پیام داد گفت فوری برای کلمه خرید ملک ترکیه بیارتم بالاجدای از جنگ، اینا رو در نظر بگیر میبینی دوران ملک مرده.
1- زاد و ولد کم شده
2- مهاجرت به شدت زیاد شده
3- افغانی ها دارن اخراج میشن. ( یکی از رفیقام شاگرد افغانی داشت تو مغازش، دیروز اونجا بودم اومدن یقشو گرفتن به ازای هر یه روزی هم که پیشش بودن 1.750.000 تومن جریمش کردن)
3- محله ها رو نگاه کن انگار خاک مرده ریختن داخل محله ها نه هیجانی هست و نه جنب و جوشی و نه صدای بچه ای.
اونقدر خونه داخل دیوار گذاشتن برای فروش که فروش نمیره حاظر هستن با ماشین و همه چی معامله کنن.
آشنایی کسی نداری شرکت داشته باشه؟اقا دیجی پی به کسایی که دسته چک ندارن با سفته الکترونیک وام یکساله میده تقریبا 30 تا 50 میل میتونید بگیرید.
برا خرید طلا و سکه مناسبه
اگه شرکت دیگه که واقعا با سفته وام میده هم میشناسید معرفی کنید.
مثلا لندو کلاهبردار هست! ناکسا فقط پول اعتبارسنجی میگیرین اگرم وام بدن با بانک تسویه نمیکنن شما اعتبار بانکیتون خراب میشه
توی گوگل سرچ کنید: کلاهبرداری لندو
لندتک های ایرانشششاقا دیجی پی به کسایی که دسته چک ندارن با سفته الکترونیک وام یکساله میده تقریبا 30 تا 50 میل میتونید بگیرید.
برا خرید طلا و سکه مناسبه
اگه شرکت دیگه که واقعا با سفته وام میده هم میشناسید معرفی کنید.
مثلا لندو کلاهبردار هست! ناکسا فقط پول اعتبارسنجی میگیرین اگرم وام بدن با بانک تسویه نمیکنن شما اعتبار بانکیتون خراب میشه
توی گوگل سرچ کنید: کلاهبرداری لندو
سربازی نرفتمآشنایی کسی نداری شرکت داشته باشه؟
یه معرفی نامه برات اوکی کنه ، یه حساب تجاری شخقی میتونی تو بانک باز کنی دست چک بگیری..