• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بیشترین سودی که از یک معامله در ترید کردید چقدر بوده؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Navid

کاربر عضو
وب سایت
www.aparat.com
لایک ها
243
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
بیشترین سودی که از یک معامله در ترید کردید چقدر بوده؟

هیچ وقت ترید و بورس و ارز دیجیتال تو مخم نرفته. ریاضی هم همیشه صفر بودم 🥸

1 ساله میخوام شروع کنم یاد بگیرم فرصت نشده

۵۰ هزار تومن 😄

چند روز پیش بیت کوین و اتریوم و یک ارز دیگه به مبلغ 13 تومن خریدم برای شروع کار الان 650 تومن توی سودم

1500 در چند روز اخیر سود کردم از اتریوم کلاسیک و بیت کوین و اتریوم و ..

کسی را تا حالا دیدید که با ارز دیجیتال هزار دلاری سود کرده باشه؟

با چقدر سرمایه خب
سود که درصده
مثلا 20 هزار دلار بیاری؟ چرا اکثر کسایی که دیدم شکست خوردن و ضرر کردن؟ آدام مرادی چطور مولتی میلیونر دلاری شده که فقط کلکسیون ساعتش 2 میلیون دلار است در حالیکه اولش هیچ سرمایه ای نداشته و حمالی میکرده

مثلا 20 هزار دلار بیاری؟ چرا اکثر کسایی که دیدم شکست خوردن و ضرر کردن؟ آدام مرادی چطور مولتی میلیونر دلاری شده که فقط کلکسیون ساعتش 2 میلیون دلار است در حالیکه اولش هیچ سرمایه ای نداشته و حمالی میکرده
قانون قمار همینه دیگه 99% به گا میرن تا 1 درصد پولدار بشن، توی مدیا شما همیشه اون یک درصدو می بینی که بهت پکیچ می فروشن
ترید نهایتا یک چیزی توی مایه های کازینوعه، مقاله های ژورنالی اینو اثبات کردن، اینایی که اینجوری از ترید بار خودشونو بستن یا خالی بندن یا صرفا یکجا ازون شانسایی که یکبار در خونه آدمو در کل عمرش میزنه آوردن

هر کیم بهت گفت راه داره بیا پول بده بهت یاد بدم بزن توی دهنش

آدام مرادی و باقی پکیج فروش ها دکورن
پولدار بودن پکیج و ارزش‌های سسشر فرو نمی‌کردن به ملت

سود واقعی و مستمر ازین راه میانگین ماهی حدود ۵درصد از کل حساب هست..
حساب کوچیک+ریسک بالا=از دست رفتن کل سرمایه

قانون قمار همینه دیگه 99% به گا میرن تا 1 درصد پولدار بشن، توی مدیا شما همیشه اون یک درصدو می بینی که بهت پکیچ می فروشن
ترید نهایتا یک چیزی توی مایه های کازینوعه، مقاله های ژورنالی اینو اثبات کردن، اینایی که اینجوری از ترید بار خودشونو بستن یا خالی بندن یا صرفا یکجا ازون شانسایی که یکبار در خونه آدمو در کل عمرش میزنه آوردن

هر کیم بهت گفت راه داره بیا پول بده بهت یاد بدم بزن توی دهنش
ترید با قمار فرق داره . نزدیکترین فرد به خود من اینقدر از ترید درآمد داره که تا هفت نسل بعدیش تامین شدن البته اینم بگم موهاش و ریشش تماما سفید

ترید با قمار فرق داره . نزدیکترین فرد به خود من اینقدر از ترید درآمد داره که تا هفت نسل بعدیش تامین شدن البته اینم بگم موهاش و ریشش تماما سفید
بیشتر توضیح میدی؟ چقدر درآورده؟ چی باهاش خریده؟ کدوم کشور؟

عزیز این تریدی که ملت توی پکیج ها آموزش میدن و اندیکاتور و چارت و این مزخرفاتو میگم، به اصطلاح Day trader و Swing Trader اکثرا در بلند مدت بازنده ـن
و الا بعله در تاریخم داشتیم کسایی که با مدل های ریاضی تونستن بازارهای مالی رو پیش بینی کنن، یکی بود نابغه بود اسمش یادم نیست
ولی اینایی که با چارت و اندیکاتور و اینا ادعا میکنن همگی شت میخورن!!
اگه اصلا روشی باشی شما به محض اینکه به دیگران یادش بدی دیگه اون روش به درد نمیخوره

عزیز این تریدی که ملت توی پکیج ها آموزش میدن و اندیکاتور و چارت و این مزخرفاتو میگم، به اصطلاح Day trader و Swing Trader اکثرا در بلند مدت بازنده ـن
و الا بعله در تاریخم داشتیم کسایی که با مدل های ریاضی تونستن بازارهای مالی رو پیش بینی کنن، یکی بود نابغه بود اسمش یادم نیست
اگه اصلا روشی باشی شما به محض اینکه به دیگران یادش بدی دیگه اون روش به درد نمیخوره
صحبت شما تأیید میشه
فکر کن تو جمعیت چند میلیارد آدم فقط جعفر قلی اندیکاتورش کار می‌کنه، اندیکاتور بقیه خرابه
بازارهای مالی پیش بینی اصلیشون فاندامنتاله همیشه نه اندیکاتور و چارت و کندل و ...

صحبت شما تأیید میشه
فکر کن تو جمعیت چند میلیارد آدم فقط جعفر قلی اندیکاتورش کار می‌کنه، اندیکاتور بقیه خرابه
بازارهای مالی پیش بینی اصلیشون فاندامنتاله همیشه نه اندیکاتور و چارت و کندل و ...
حالا فاندمنتال هم به کنار
الان دیگه برنده این بازارها کسیه که Inside information داره، به قول خودمون رانت خبری داره
یا کسایی که انقدر پول دارن که سوار سهما و کوین های کوچک میشن قیمتشو مهندسی میکنن فرو میکنن به ملت
کسایی که دسترسی به بات و AI و نت خیلی خوب دارن لحظه به لحظه مانیتور میکنن و اتوماتیک ترید میکنن (کدوم تریدری میخواد حریف بات بشه؟)، یا با همین باتا از تفاضل قیمت کوین ها بین کارگزاری های مختلف استفاده میکنن
و ...
خلاصه برای کسی که آدم معمولیه راهی نیست که یک شبه پولدار بشه
بهترین کار برای افراد معمولی فقط سرمایه گذاری بلندمدته! سبد روی دارایی های ارزشمند ببندید در بلند مدت سود مرکب می کنید همه تریدرهای پکیج فروشو میذارید جیبتون
از 2 3 سال پیشه تقریبا تمام تحلیلگرا میگن طلا و نقره بخرید بندازید کنار

بیشتر توضیح میدی؟ چقدر درآورده؟ چی باهاش خریده؟ کدوم کشور؟
تو فارکس فعالیت میکنه اوایل کارش که فقط باخت میداد همه چیزش رو از دست داد بود فک و فامیل از دستش فرار میکردن تا ازشون پول نگیره . الان خونه و ماشین خوب کلا زندگی خوب . چند جا سرمایه گذاری خوبی کرده . ایران زندگی میکنه توی گیلان یه جای آروم و خوش آب و هوا .

توی فارکس ۹۵ بازنده هستن اما حالا ۵ درصد برنده هم داریم شما کافیه پراپ سرمایه گذار برتر رو چک کنی تا بفهمی ماه قبل نزدیک ۶۰۰ هزار دلار سود پرداخته کرده

صحبت شما تأیید میشه
من استیتمنت این دوستمون رو دیدم حساب کردم دیدم هفته ۱۳ هزار دلار درآمد داره . بازار مالی ۸۰ درصد روانشناسی بازاره یعنی باید روی خودت کار کنی طمع و ترس کنترل کنی کار بسیار سخته واقعا خودشناسی خیلی سخته استرس کار بالاس اندیکاتور چیه

عقب
بالا