با چقدر سرمایه خبکسی را تا حالا دیدید که با ارز دیجیتال هزار دلاری سود کرده باشه؟
مثلا 20 هزار دلار بیاری؟ چرا اکثر کسایی که دیدم شکست خوردن و ضرر کردن؟ آدام مرادی چطور مولتی میلیونر دلاری شده که فقط کلکسیون ساعتش 2 میلیون دلار است در حالیکه اولش هیچ سرمایه ای نداشته و حمالی میکردهبا چقدر سرمایه خب
سود که درصده
قانون قمار همینه دیگه 99% به گا میرن تا 1 درصد پولدار بشن، توی مدیا شما همیشه اون یک درصدو می بینی که بهت پکیچ می فروشنمثلا 20 هزار دلار بیاری؟ چرا اکثر کسایی که دیدم شکست خوردن و ضرر کردن؟ آدام مرادی چطور مولتی میلیونر دلاری شده که فقط کلکسیون ساعتش 2 میلیون دلار است در حالیکه اولش هیچ سرمایه ای نداشته و حمالی میکرده
آدام مرادی و باقی پکیج فروش ها دکورنمثلا 20 هزار دلار بیاری؟ چرا اکثر کسایی که دیدم شکست خوردن و ضرر کردن؟ آدام مرادی چطور مولتی میلیونر دلاری شده که فقط کلکسیون ساعتش 2 میلیون دلار است در حالیکه اولش هیچ سرمایه ای نداشته و حمالی میکرده
ترید با قمار فرق داره . نزدیکترین فرد به خود من اینقدر از ترید درآمد داره که تا هفت نسل بعدیش تامین شدن البته اینم بگم موهاش و ریشش تماما سفیدقانون قمار همینه دیگه 99% به گا میرن تا 1 درصد پولدار بشن، توی مدیا شما همیشه اون یک درصدو می بینی که بهت پکیچ می فروشن
ترید نهایتا یک چیزی توی مایه های کازینوعه، مقاله های ژورنالی اینو اثبات کردن، اینایی که اینجوری از ترید بار خودشونو بستن یا خالی بندن یا صرفا یکجا ازون شانسایی که یکبار در خونه آدمو در کل عمرش میزنه آوردن
هر کیم بهت گفت راه داره بیا پول بده بهت یاد بدم بزن توی دهنش
بیشتر توضیح میدی؟ چقدر درآورده؟ چی باهاش خریده؟ کدوم کشور؟ترید با قمار فرق داره . نزدیکترین فرد به خود من اینقدر از ترید درآمد داره که تا هفت نسل بعدیش تامین شدن البته اینم بگم موهاش و ریشش تماما سفید
عزیز این تریدی که ملت توی پکیج ها آموزش میدن و اندیکاتور و چارت و این مزخرفاتو میگم، به اصطلاح Day trader و Swing Trader اکثرا در بلند مدت بازنده ـنترید با قمار فرق داره . نزدیکترین فرد به خود من اینقدر از ترید درآمد داره که تا هفت نسل بعدیش تامین شدن البته اینم بگم موهاش و ریشش تماما سفید
صحبت شما تأیید میشهعزیز این تریدی که ملت توی پکیج ها آموزش میدن و اندیکاتور و چارت و این مزخرفاتو میگم، به اصطلاح Day trader و Swing Trader اکثرا در بلند مدت بازنده ـن
و الا بعله در تاریخم داشتیم کسایی که با مدل های ریاضی تونستن بازارهای مالی رو پیش بینی کنن، یکی بود نابغه بود اسمش یادم نیست
ولی اینایی که با چارت و اندیکاتور و اینا ادعا میکنن همگی شت میخورن!!
اگه اصلا روشی باشی شما به محض اینکه به دیگران یادش بدی دیگه اون روش به درد نمیخوره
حالا فاندمنتال هم به کنارصحبت شما تأیید میشه
فکر کن تو جمعیت چند میلیارد آدم فقط جعفر قلی اندیکاتورش کار میکنه، اندیکاتور بقیه خرابه
بازارهای مالی پیش بینی اصلیشون فاندامنتاله همیشه نه اندیکاتور و چارت و کندل و ...
تو فارکس فعالیت میکنه اوایل کارش که فقط باخت میداد همه چیزش رو از دست داد بود فک و فامیل از دستش فرار میکردن تا ازشون پول نگیره . الان خونه و ماشین خوب کلا زندگی خوب . چند جا سرمایه گذاری خوبی کرده . ایران زندگی میکنه توی گیلان یه جای آروم و خوش آب و هوا .بیشتر توضیح میدی؟ چقدر درآورده؟ چی باهاش خریده؟ کدوم کشور؟
توی فارکس ۹۵ بازنده هستن اما حالا ۵ درصد برنده هم داریم شما کافیه پراپ سرمایه گذار برتر رو چک کنی تا بفهمی ماه قبل نزدیک ۶۰۰ هزار دلار سود پرداخته کردهعزیز این تریدی که ملت توی پکیج ها آموزش میدن و اندیکاتور و چارت و این مزخرفاتو میگم، به اصطلاح Day trader و Swing Trader اکثرا در بلند مدت بازنده ـن
و الا بعله در تاریخم داشتیم کسایی که با مدل های ریاضی تونستن بازارهای مالی رو پیش بینی کنن، یکی بود نابغه بود اسمش یادم نیست
ولی اینایی که با چارت و اندیکاتور و اینا ادعا میکنن همگی شت میخورن!!
اگه اصلا روشی باشی شما به محض اینکه به دیگران یادش بدی دیگه اون روش به درد نمیخوره
من استیتمنت این دوستمون رو دیدم حساب کردم دیدم هفته ۱۳ هزار دلار درآمد داره . بازار مالی ۸۰ درصد روانشناسی بازاره یعنی باید روی خودت کار کنی طمع و ترس کنترل کنی کار بسیار سخته واقعا خودشناسی خیلی سخته استرس کار بالاس اندیکاتور چیهصحبت شما تأیید میشه
فکر کن تو جمعیت چند میلیارد آدم فقط جعفر قلی اندیکاتورش کار میکنه، اندیکاتور بقیه خرابه
بازارهای مالی پیش بینی اصلیشون فاندامنتاله همیشه نه اندیکاتور و چارت و کندل و ...