• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تو این هاگیرواگیر باز عاشق شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دبوی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
وضعیت
موضوع بسته شده است.
هیچوقت همچین چیزی نمیگه، چون آش از این بیشتر شور نمیشه. وقتی با نگاهش داره بهم میگه حقته بیلاخ یعنی چی؟ بعد این چیزا رو نمیتونم بگم که مرد حسابی اینجا کسی کس دیگه رو نمیشناسه.
خواستگارم معلوم نیست هست یا نه. خواهرشم که گفتم میومد دوروبرم دو روز پیش. فکر کنم اون بهم نظر داره!!! یک بار ننه اش به مادرم گفته بود شوهر داره ولی احتمالا به خاطر من دروغ گفته. هیچ وقت با یک مرد ندیدمش. جدا همین اطراف زندگی میکنه. میدیدم همون موقع ها که دختره قید منو زد این خواهره بعضی وقتها نگاه میکنه و لبخند میزنه. فکر میکردم برای خواهرش این کارو میکنه. ولی احتمالا نوبت اون شده. خواهره رو هم نمیخوامش اونم با این اتفاقات. شایدم شوهر داره و با خانواده دختره مشکل داره که هیچوقت اینطرف نمیاد و من دارم فکر و خیال میکنم و واقعا اون روز هدفش این بود ببینند من چیزی میگم یا نه ...

سه سال آزگار دهن منو سرویس کردن این خانواده، درست تو بدترین شرایط زندگیم. همه اش ذهنمو درگیر خودشون میکنند. گور پدرشون

خیلی تو توهم نیستی؟

برو باهاش صحبت کن حداقل تکلیفت با خودت روشن میشه، برو سلام کن شاید خودش شروع کرد چیزایی که میخوای بدونی رو بهت گفت.

اصلا شاید این خاستگار نبود، دو هفته دیگه براش یه خاستگار بیاد اون موقع میگی کاش رفته بودم

نمیدونم فکر کنم دارند باهام بازی میکنند.
خواهره دوروبرم میپلکید. یه چیزی میدونم که میگم چون همه چیز رو نمیشه تعریف کرد. یک هدفی پشتش بود. صد در صد شک نکن. چون اینا به خیال شون برای اینکه مثلا من پررو نشم روشون رو برمی گردوندند از من. یا مثلا دم مغازه که فضای سبزه مینشستند من میومدم پامیشدند میرفتند درو هم محکم میبستند. این دفعه از دور مشخص بود منتظره من بیام و شروع کرد اومد سمت منو از کنارم رد شد در حالی که مثلا داشت با تلفن صحبت میکرد. دوتا سناریو هست:
- یا خواهره دیده من عاشق پیشه دراومدم خودش داره آمار میده مخصوصا حالا که خواهرش رفته
- یا با هم تبانی کردند که ایندفعه دختره همچنان بهم کم محلی کنه بعد دیدند خیلی اوضاعم ریخته بهم (چون مینشستم تو پارک غصه میخوردم و اینا هم یکی دو بار دیدند) و هیچ حرکتی نمیکنم. خواهره اومده یکمی فضا رو تلطیف کنه و مثلا بفهمونه که ما ازت بدمون نمیاد و ... ولی همچنان میخوان دست بالا رو داشته باشند و دیگه به قبل برنگردند که طرف افتاده دنبال من.

بدبختی اینه که شرایط و آمادگی صحبت کردن و شروع رابطه رو ندارم. تو عمل انجام شده قرار گرفتم. گذاشتنم لا منگنه. ضمنا چند شبه تو پارک و محل می پلکم. دیگه نمیره بیرون. مشخصه حداقل شبا نمیره. با اینکه مغازه رو زوتر دیگه میبندم میرم ولی نمیره.

آخرین ویرایش:
خوب اگه اوضاعت درست نیست دیگه بی خیالشون شو . اصلا دربارت هر چی فکر کنن بچسب به کارت .

الان یک دوست دختر از قشر متوسط میانگین چقدر خرج می تراشه؟ از غذا بگیر تا کادو
میانگین سالانه که عیدی و کادو ولنتاین و تولد هم حساب بشه.

نمیدونم فکر کنم دارند باهام بازی میکنند.
خواهره دوروبرم میپلکید. یه چیزی میدونم که میگم چون همه چیز رو نمیشه تعریف کرد. یک هدفی پشتش بود. صد در صد شک نکن. چون اینا به خیال شون برای اینکه مثلا من پررو نشم روشون رو برمی گردوندند از من. یا مثلا دم مغازه که فضای سبزه مینشستند من میومدم پامیشدند میرفتند درو هم محکم میبستند. این دفعه از دور مشخص بود منتظره من بیام و شروع کرد اومد سمت منو از کنارم رد شد در حالی که مثلا داشت با تلفن صحبت میکرد. دوتا سناریو هست:
- یا خواهره دیده من عاشق پیشه دراومدم خودش داره آمار میده مخصوصا حالا که خواهرش رفته
- یا با هم تبانی کردند که ایندفعه دختره همچنان بهم کم محلی کنه بعد دیدند خیلی اوضاعم ریخته بهم (چون مینشستم تو پارک غصه میخوردم و اینا هم یکی دو بار دیدند) و هیچ حرکتی نمیکنم. خواهره اومده یکمی فضا رو تلطیف کنه و مثلا بفهمونه که ما ازت بدمون نمیاد و ... ولی همچنان میخوان دست بالا رو داشته باشند و دیگه به قبل برنگردند که طرف افتاده دنبال من.

بدبختی اینه که شرایط و آمادگی صحبت کردن و شروع رابطه رو ندارم. تو عمل انجام شده قرار گرفتم. گذاشتنم لا منگنه. ضمنا چند شبه تو پارک و محل می پلکم. دیگه نمیره بیرون. مشخصه حداقل شبا نمیره. با اینکه مغازه رو زوتر دیگه میبندم میرم ولی نمیره.

اگه دقیقا اینطوره که میگی و خانوادگی دست به دست هم دادن، خیلی مواظب باش. مخصوصا اینکه میگی خواهره گفتن شوهر داره و شاید طلاق گرفته باشه.

اگه حرفات درست باشه کلاهتو بگیر دستتو فرار کن. از اون خانواده هایی هست که امروز عقد میکنن دو روز دیگه مهریه رو میزارن اجرا. خیلی مواظب باش.

من مطمئن نیستم فقط حدس و گمانه
شاید متاهل باشه
به نظر خانواده خوبی اند در کل بعد سه سال شناختمشون

الان یک مسئله هست اگر واقعاً خواهره بهم نظر داشته باشه یعنی طرف دیگه نمی‌خواد
من برم جلو میگه نه یا اگر بگه باشه خودم دیگه حس خوبی ندارم که خواهرش هم بهم حس داره
خبلی خر تو خر شد. همه چی ریخت به هم.

بستگی به خودت داره، بخوای هفته ای یه بار بری بیرون یا هر روز. هر بیرون رفتنی خیلی هم بخوای هزینه کنی و مثلا پیتزا بگیری حدود یه تومن.

کادو هم همیشه که نیست، یه روز تولد و یه روز زن.

لباس و مانتو مگه زنته که تو بخوای براش بگیری؟ یه لباس خواب سوسکی و شورت لامبادا اونم از طرف سالارخانت براش میگیری.

بعد هم اگه دختره خوب باشه اونم برای تو هزینه میکنه، این طوری نیست که همه چی گردن تو باشه.

من مطمئن نیستم فقط حدس و گمانه
شاید متاهل باشه
به نظر خانواده خوبی اند در کل بعد سه سال شناختمشون

الان یک مسئله هست اگر واقعاً خواهره بهم نظر داشته باشه یعنی طرف دیگه نمی‌خواد
من برم جلو میگه نه یا اگر بگه باشه خودم دیگه حس خوبی ندارم که خواهرش هم بهم حس داره
خبلی خر تو خر شد. همه چی ریخت به هم.
تو هیچی نمیدونی خو

امشب کم و بیش یارو رو دیدم تیپ رسمی و کارمندی داشت و سنشم بالا بود
سر کوچه با یک کوییک منتظرش بود که همزمان با من اومد، کمی صبر کرد من برم و بعد رفت سوار شد رفتند.
خواستگاره. هیچیش به دوست پسر نمی‌خورد. حتی ممکنه عقدی چیزی هم کرده باشند. البته رفت و آمد نداره به خونه شون
فقط نمی‌دونم این وسط چرا این خواهره به ما آمار داد.
مسئله تمومه دیگه. کاری بکنم فقط خودمو کوچکتر می‌کنم

اما اگر خواهرش بازم آمار داد، باهاش صحبت میکنم میگم همه چی خراب شده و دیگه تو شروع نکن. چون با طرف صحبت نکردم و نگفتم بپیچ برو که کار به اینجا کشید. با این به نظرم بهتره صحبت کنم اول بگم برای چی این کارهارو می‌کنه و بعد اگر حدسم درست بود که نود درصد درسته بگم تمومش کنند

یدونه دسته گل شخماتیک،۵۰۰ فاکینگ
photo_2025-12-21_21-12-56.jpg

یدونه دسته گل شخماتیک،۵۰۰ فاکینگ
مشاهده پیوست 679
شاخه ای 120 همین چند روز پیش بود. (بخاطر مراسمات باز قیمت سرگردنه حساب میکردن)

با توجه به خودت که شغلت چیه تایم آزادت چقدره میتونه متفاوت باشه.
هفته ای دو بار بیرون بری با یه وعده جمع و جور هر وعده 1.5 باید پایین بیای هر سالم که کلی مناسب میره تو پاچه آدم که هر کدوم رو حداقل 5 باید در نظر بگیری.
حالا تولد هارو در نظر نگرفتم که چند جا دعوت بشین یا چند نفر رو خودتون دعوت کنین.

هر چی به ما رسید پکید رفت. یعنی واقعا این همه ملت دوست دختر دارند این همه خرج میکنند؟ یعنی اینقدر من عقبم از لحاظ مالی؟ 15 تومن در ماه خیلیه
با احتساب اجاره ها و سایر هزینه هام کمم میارم

شاخه ای 120 همین چند روز پیش بود. (بخاطر مراسمات باز قیمت سرگردنه حساب میکردن)
پس قیمتش همین هست.

هر چی به ما رسید پکید رفت. یعنی واقعا این همه ملت دوست دختر دارند این همه خرج میکنند؟ یعنی اینقدر من عقبم از لحاظ مالی؟ 15 تومن در ماه خیلیه
با احتساب اجاره ها و سایر هزینه هام کمم میارم
داداش الان ساندویچ جگر مرغ سه نون ۸۰ تومنه
ولی همه اینقدر هزینه ندارن بگردی گیر میاد
پیرزن ها هم ک مجانی هستن

هیچوقت همچین چیزی نمیگه، چون آش از این بیشتر شور نمیشه. وقتی با نگاهش داره بهم میگه حقته بیلاخ یعنی چی؟ بعد این چیزا رو نمیتونم بگم که مرد حسابی اینجا کسی کس دیگه رو نمیشناسه.
خواستگارم معلوم نیست هست یا نه. خواهرشم که گفتم میومد دوروبرم دو روز پیش. فکر کنم اون بهم نظر داره!!! یک بار ننه اش به مادرم گفته بود شوهر داره ولی احتمالا به خاطر من دروغ گفته. هیچ وقت با یک مرد ندیدمش. جدا همین اطراف زندگی میکنه. میدیدم همون موقع ها که دختره قید منو زد این خواهره بعضی وقتها نگاه میکنه و لبخند میزنه. فکر میکردم برای خواهرش این کارو میکنه. ولی احتمالا نوبت اون شده. خواهره رو هم نمیخوامش اونم با این اتفاقات. شایدم شوهر داره و با خانواده دختره مشکل داره که هیچوقت اینطرف نمیاد و من دارم فکر و خیال میکنم و واقعا اون روز هدفش این بود ببینند من چیزی میگم یا نه ...

سه سال آزگار دهن منو سرویس کردن این خانواده، درست تو بدترین شرایط زندگیم. همه اش ذهنمو درگیر خودشون میکنند. گور پدرشون
یک چیز دیگه به ذهنم رسیده. شاید در حالی که با تلفن صحبت می‌کرد سعی می‌کرد چیزی بگه که من بشنوم و به در بگه که دیوار بشنوه. مثلا می‌خواسته بگه خواهرم داره ازدواج می‌کنه که من بی خیال بشم. ولی به طرز ناشیانه ای انجام داده چون من صداشو نمی شنیدم و بعدشم سریع رفتم!!! کاش همون موقع می‌پرسیدم منظورت از این کار چیه
بدجوری ذهنم درگیرش شده.

یک چیز دیگه به ذهنم رسیده. شاید در حالی که با تلفن صحبت می‌کرد سعی می‌کرد چیزی بگه که من بشنوم و به در بگه که دیوار بشنوه. مثلا می‌خواسته بگه خواهرم داره ازدواج می‌کنه که من بی خیال بشم. ولی به طرز ناشیانه ای انجام داده چون من صداشو نمی شنیدم و بعدشم سریع رفتم!!! کاش همون موقع می‌پرسیدم منظورت از این کار چیه
بدجوری ذهنم درگیرش شده.
99 درصد این مواردی که گفتی زاده افکارته
مگه فیلم هندیه که این چیزا به ذهنت میرسه؟
اصن فکر کن طرف خواسته پا بده یا خواسته ببینه کی نیستی مغازه ات رو بنه یا ...
هزار تا فکر میشه کرد
مغزتو آزاد کن و سعی کن محدود و معطوف به آدما نکنی

شماها نمی‌دونید من با اینا چه جریاناتی داشتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

عقب
بالا