از این ساده تر نمیتونم بگمسلام رفقا
کانال/ پیج یا هر سایتی که ب نظرتون در زمینه آموزش ارز دیجیتال خوبه رو معرفی کنید

اینکه همون سقف و کف پایین/بالا تره دیگه فقط به بیان ساده تراز این ساده تر نمیتونم بگم
من یه تحلیلی از خودم در آوردم و اسمشو گذاشتم چاله و تپه
ماجرا از این قرار هست که هرزمان صعود یا سقوط ناگهانی داشته باشیم که یکی دوتا کندل بزرگ یکسره بزنه , باید برگردیم به همون نقطه اول,
اگر چاله شد باید برگرده و داخل چاله پر بشه , اگر تپه شد باید برگرده تا زیرش پر بشه , 100% و همیشگی نیست ولی 80-90% اتفاق میوقته
البته این برگشت به نقطه اول مدت زمانش مشخص نیست و ممکنه چند ماه یا یکسال طول بکشه
تایم فریم چارت هم مهم نیست , در هر تایم فریمی چک کنی این چاله و تپه و پروسه برگشت وجود داره
چارت زیر تایم فریم روزانه هست , چارت بعدی تایم فریم هفتگی هست
مشاهده پیوست 47
چارت هفتگی
مشاهده پیوست 48
حالا هی برید تو چارت ها نقاشی بکشید![]()
خیلی ممنون من باهات موفقمبه نظر من مهمترین چیز در کریپتو پیگیری اخبار و حواشی و رصد شبکه های اجتماعیه که نیازمند یه سری ابزارهای رصد ترند و وقت گذاشتن زیاده
همین بالا رفتن اخیر بر خلاف تصور عموم که همش هاوینگ هاوینگ میکردن عمدتا موج سواری بر اخبار ETF بیتکوین بود که زمستون پارسال پیشخور شد و آماتورها بهار اومدن رسیدن به ته دیگ!!
از طرف دیگه کلیت بازار در مقابل دلار قرار داره و مواردی که ختم به تضعیف دلار میشن منجر به تقویت بیتکوین هم می تونن بشن و بر عکس
تحلیل تکنیکال توی این بازار کاربرد زیادی نداره
نهایتا بولینجر بند و RSI به قصد نوسانگیری
امیدوارم مطالب مفیدی برات بوده باشه شتر جان!
خبرها زودتر از اینکه به گوش عوام برسند پیشخور میشوند .به نظر من مهمترین چیز در کریپتو پیگیری اخبار و حواشی و رصد شبکه های اجتماعیه که نیازمند یه سری ابزارهای رصد ترند و وقت گذاشتن زیاده
!
اونم تو بازارهای جهانیخبرها زودتر از اینکه به گوش عوام برسند پیشخور میشوند .
ما مردم عادی خبرهای سوخته شده رو فقط میتونیم متوجه بشیم .
* نظر شخصی
ببین به طور کلی تمام بازارهارو جریان پول ها کنترل میکنن،خبرها زودتر از اینکه به گوش عوام برسند پیشخور میشوند .
ما مردم عادی خبرهای سوخته شده رو فقط میتونیم متوجه بشیم .
* نظر شخصی
ببین اگه بگیم پشتوانه ریال چیهبهترین آموزش اینه که از این بازار دور بشید و با پولتون تجارت کنید !