گیک کلاب

بهترین مرجع آموزش ارز دیجیتال ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شتر
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شتر

Registered
سلام رفقا
کانال/ پیج یا هر سایتی که ب نظرتون در زمینه آموزش ارز دیجیتال خوبه رو معرفی کنید

ارز دیجیتال یا پسته و زعفرون و یورو و ین و طلا و سکه و ... نداره
شما پی یادگیری تحلیل بازارهای مالی باشید از سایت فراچارت هم میتونید استفاده کنید و به عنوان یه پلن بلند مدت بالای ۴سال بهش فکرکنید

سلام رفقا
کانال/ پیج یا هر سایتی که ب نظرتون در زمینه آموزش ارز دیجیتال خوبه رو معرفی کنید
از این ساده تر نمیتونم بگم:sneaky:

من یه تحلیلی از خودم در آوردم و اسمشو گذاشتم چاله و تپه

ماجرا از این قرار هست که هرزمان صعود یا سقوط ناگهانی داشته باشیم که یکی دوتا کندل بزرگ یکسره بزنه , باید برگردیم به همون نقطه اول,
اگر چاله شد باید برگرده و داخل چاله پر بشه , اگر تپه شد باید برگرده تا زیرش پر بشه , 100% و همیشگی نیست ولی 80-90% اتفاق میوقته

البته این برگشت به نقطه اول مدت زمانش مشخص نیست و ممکنه چند ماه یا یکسال طول بکشه
تایم فریم چارت هم مهم نیست , در هر تایم فریمی چک کنی این چاله و تپه و پروسه برگشت وجود داره

چارت زیر تایم فریم روزانه هست , چارت بعدی تایم فریم هفتگی هست

Untitled.jpg

چارت هفتگی

Untitled (1).jpg

حالا هی برید تو چارت ها نقاشی بکشید:ROFLMAO:

آخرین ویرایش:
به نظر من مهمترین چیز در کریپتو پیگیری اخبار و حواشی و رصد شبکه های اجتماعیه که نیازمند یه سری ابزارهای رصد ترند و وقت گذاشتن زیاده
همین بالا رفتن اخیر بر خلاف تصور عموم که همش هاوینگ هاوینگ میکردن عمدتا موج سواری بر اخبار ETF بیتکوین بود که زمستون پارسال پیشخور شد و آماتورها بهار اومدن رسیدن به ته دیگ!!
از طرف دیگه کلیت بازار در مقابل دلار قرار داره و مواردی که ختم به تضعیف دلار میشن منجر به تقویت بیتکوین هم می تونن بشن و بر عکس
تحلیل تکنیکال توی این بازار کاربرد زیادی نداره
نهایتا بولینجر بند و RSI به قصد نوسانگیری
امیدوارم مطالب مفیدی برات بوده باشه شتر جان!

از این ساده تر نمیتونم بگم:sneaky:

من یه تحلیلی از خودم در آوردم و اسمشو گذاشتم چاله و تپه

ماجرا از این قرار هست که هرزمان صعود یا سقوط ناگهانی داشته باشیم که یکی دوتا کندل بزرگ یکسره بزنه , باید برگردیم به همون نقطه اول,
اگر چاله شد باید برگرده و داخل چاله پر بشه , اگر تپه شد باید برگرده تا زیرش پر بشه , 100% و همیشگی نیست ولی 80-90% اتفاق میوقته

البته این برگشت به نقطه اول مدت زمانش مشخص نیست و ممکنه چند ماه یا یکسال طول بکشه
تایم فریم چارت هم مهم نیست , در هر تایم فریمی چک کنی این چاله و تپه و پروسه برگشت وجود داره

چارت زیر تایم فریم روزانه هست , چارت بعدی تایم فریم هفتگی هست

مشاهده پیوست 47

چارت هفتگی

مشاهده پیوست 48

حالا هی برید تو چارت ها نقاشی بکشید:ROFLMAO:
اینکه همون سقف و کف پایین/بالا تره دیگه فقط به بیان ساده تر
من دنبال چیز بیشتر از این هستم . راستش من خودم همین مدل کلاسیک ترید میکنم ولی میخوام سبکای جدیدتر هم یاد بگیرم .میدونی بعضی وقتا جا میمونم یعنی تا بیام تشخیص بدم چاله تموم شده یا چاله رو پر کرده دیگه حرکتشو زده .دنبال تشخیص های زودتر هستم .

به نظر من مهمترین چیز در کریپتو پیگیری اخبار و حواشی و رصد شبکه های اجتماعیه که نیازمند یه سری ابزارهای رصد ترند و وقت گذاشتن زیاده
همین بالا رفتن اخیر بر خلاف تصور عموم که همش هاوینگ هاوینگ میکردن عمدتا موج سواری بر اخبار ETF بیتکوین بود که زمستون پارسال پیشخور شد و آماتورها بهار اومدن رسیدن به ته دیگ!!
از طرف دیگه کلیت بازار در مقابل دلار قرار داره و مواردی که ختم به تضعیف دلار میشن منجر به تقویت بیتکوین هم می تونن بشن و بر عکس
تحلیل تکنیکال توی این بازار کاربرد زیادی نداره
نهایتا بولینجر بند و RSI به قصد نوسانگیری
امیدوارم مطالب مفیدی برات بوده باشه شتر جان!
خیلی ممنون من باهات موفقم
اما گاهی وقتا خبر بعد از اتفاق میاد . یعنی مثلا بازار میریزه بعدش خبر منفی میاد بازار میره بالا . این اواخر خیلی این موضوع اتفاق میفتاد
فلذا سعی میکنم خبر هر چی که هست چه مثبت چ منفی بیاد مارکت جهتشو مشخص کنه منم پوزیشنمو باز کنم

!
خبرها زودتر از اینکه به گوش عوام برسند پیشخور میشوند .
ما مردم عادی خبرهای سوخته شده رو فقط میتونیم متوجه بشیم .
* نظر شخصی

خبرها زودتر از اینکه به گوش عوام برسند پیشخور میشوند .
ما مردم عادی خبرهای سوخته شده رو فقط میتونیم متوجه بشیم .
* نظر شخصی
ببین به طور کلی تمام بازارهارو جریان پول ها کنترل میکنن،
حالا این جریان پول یا دست تعداد محدودیه و ارقام بزرگیه مثل Hedge Fund ها و صندوق ها و موسسات مالی و افراد گنده و ...
یه جریان پولم دست عوام و افراد معمولیه که تعدادشون زیاده اما پول هاشون خرده مثل امثال ماها

اون جریان پول های خرد رو میشه تا یه حدی توی تحلیل های تکنیکال و اندیکاتورها و ... دید و این پول ها معمولا جوگیر و موج سواره
اصل کار جریان پول اون بزرگان بازارهاست که مثل آب خوردن با پول های زیادشون می تونن بازارها رو به سمت مدنظر هدایت کنن و هیچ ردی هم توی چارت ها به جا نمیذارن معمولا، اینا خیلی مواقع نیاز به اخبار پشت پرده ام ندارن و خودشون با حجم پول زیاد جهت بازارو تعیین میکنن و بقیه مسیرو پول های خرد میره

الان ماها ابزارمون فقط تکنیکال و تحلیل اخباره، اصلا کاری به اخبار پشت پرده ندارم، منظورم تحلیل اخباره، یعنی شما اول بتونی بفهمی چه عواملی روی بازار مالی مدنظر شما می تونه تاثیر بذاره بعد اخبار پیرامون اون عوامل رو دنبال کنی و با دونستن نحوه تاثیرش روی بازار میشه تا حدی پیش بینی انجام داد یا حداقل چند تا سناریو چید
مسئله اینه که ما ابزار دیگه ای نداریم
حالا توی بازار فارکس خیلی بیشتر میشه به تکنیکال تکیه کرد چون بازار خیلی لیکوییده و دامنه نوسان هام خیلی کوچیکه و کل پول موجود در بازار خیلی همگن تره
اما کریپتو اصلا اینطور نیست و موسسات و نهنگ ها مثل آب خوردن دستکاریش میکنن و کسی تکنیکال صرف کار کنه واقعا راه به جایی نمی بره
اینجا همون بحث شناخت فاندمنتال بازار و پیگیری اخبار و تحلیلشون وسط میاد، چاره دیگه ای نیست و الا باید با اون بازاری که نمی تونی تحلیلش کنی خداحافظی کنی
مثلا بازار کریپتو به طور کلی با شاخص NASDAQ و مخصوصا سهم های گروه تکنولوژی همبستگی خیلی خوبی داره، حالا شما اخبار حول و حوالی اپل و انویدیا و مایکروسافت رو پیگیر باش و بدون چه عواملی اونارو سبز یا قرمز میکنه و تا حدودی روند کلی بازار کریپتو دستت میاد
اکثر کسایی که توی این بازارها هستن تقریبا هیچ ابزاری ندارن و عملا روی ترس و طمع معامله میکنن، شما حتی خبر سوخت شده رو هم اگه پیگیر باشی باز خودش 2 قدم جلوتر ازین افراد باشی خیلی خوبه، مشخصه که ما نمی تونیم سود افراد اینسایدر و سرمایه دارهای بزرگ رو بگیریم

بهترین آموزش اینه که از این بازار دور بشید و با پولتون تجارت کنید !
ببین اگه بگیم پشتوانه ریال چیه
هیچی
یه پول پهن
چرا پس بجای پول ازش استفاده میکنن و اعتبار داره
پذیرفتن همه.
مردم و زور دولت باعث شده که همه بپذیرن این کاغذ، با ارزشه!
ارز دیجیتال همینطور
دیگران قبول کردن که با ارزشه! حالا روی چه حساب مهم نیست
ولی اون دیگه از ریال هم بی در و پیکر تره
چون ارتباط خیلی زیاده داره با اخبار !!
مثلا خبر دادگاه اومده که فلان ارز کلاهبردار نیست
قیمتش عین سیخ میپره بالا !!
یا خبر میاد پاول دورف رو گرفتن
قیمتش طوری میاد پایین انگار از پرتگاه افتادی پایین
خب این شد ارزش؟ این شد پشتوانه؟
این که به یه کوز بنده
این همه اختلاف قیمت ناگهانی
فرض کن یه نفر بیاد کلی ارز دیجیتال بخره