این رودریگز میگن ۱۰ تای مادورو رو میزاره جیب عقبشاخه ونزوئلا هم کار خاصی نکردن طرفو بردن جاش یکی دیگه کذاشتن
فک کن الان همون اتفاق برای ایران محقق بشه.
الانم میخواد. مگه ندیدی التماسچی با فاکس نیوز مصاحبه کرد گفت قرار نیست اعدام کنیممیخواست
اتفاق اساسیم رخ نده که عمرا اینطور شهاین جریانات اگه تموم بشه و اتفاق اساسی رخ نده، دیگه بعید میدونم کسی تره خورد کنه واس حرفاس
نگفت قرار نیست. گفت امروز و فردا میدونم اعدام نیست پس فردا نمیتونم تضمین بدمالانم میخواد. مگه ندیدی التماسچی با فاکس نیوز مصاحبه کرد گفت قرار نیست اعدام کنیم
فعلا کلی زندانی سیا سی ازاد کرده همیناین رودریگز میگن ۱۰ تای مادورو رو میزاره جیب عقبش
به شدت عاشق و دلباخته کمونیسته
فرقش اینه اینبار آمریکا هم سر سفره نشسته با همون سیستم سابق!
فکرشو بکنید اینا برن مثلا خ*ا*تمی یا ر*و*حانی بیاد!
قبلش اونقد شلوغ نبوداتفاق اساسیم رخ نده که عمرا اینطور شه
مقصر ترامپ و بی بین
این از خودش نیروی نظامی نداشت
الانم درخواست کمک از امریکا کرده توپ تو زمین امریکا اسراییله خودشونم گفتن مردم بیان بیرون اینم نمیگفت باز مردم میومدن رو حساب دیدن جنگ دوازده روزه
داستان بنظرم قطر نیستپول چرب و چیلی قطر کار خودشو کرده.
اون اتفاق بیوفته همین تروریست هایی که کف خیابون مردم رو کشتن خونه خونه میان سراغ مردم همه جا رو غارت میکنن.خب پس دیگه ناراحتیت چیه؟؟؟ خود بی بی هم قبلام گفتم کد داد تو این کلیپش گفت مردم ایران نذارید رویاهای شما بمیرن که الان کم کم داره گوشی دم دستتون میاد!
حرکت برای گمراه کردن زیاد میدنتا رسیدن ناو آبراهام لینکلن و جرج بوش باید صبر کنیم. اینا حتی ناو بیمارستانیشونم حرکت دادن سابقه نداشته!!!
مهاجرت دیگه یه انتخاب نیستنت از حوالی ۳ نصفه شب امروز به هوش اومد و حوالی ۱ بعدازظهر به گما رفت
اینم وضعیت کلودفلر
فک کن ی عمر افغانیا مسخره کردیم حالا خودمون بریم سراغ رفتن به کشور اینا :/مهاجرت دیگه یه انتخاب نیست
تنها راه بقاست
ایران همیشه سرجاشه،ولی مهاجرته که همیشه دردسترس نیست و سر بزنگاه باید کوله رو پیچید و رفت از این مملکت گل و بلبل
از این کشور گمون نکنم دیگه کشور در بیاد حتی خود مرحوم رو هم زنده کنن یه انگشت شصت نشون میده میگه کار من نیست درست کردن این
من یک عمره همینو میگممهاجرت دیگه یه انتخاب نیست
تنها راه بقاست
ایران همیشه سرجاشه،ولی مهاجرته که همیشه دردسترس نیست و سر بزنگاه باید کوله رو پیچید و رفت از این مملکت گل و بلبل
از این کشور گمون نکنم دیگه کشور در بیاد حتی خود مرحوم رو هم زنده کنن یه انگشت شصت نشون میده میگه کار من نیست درست کردن این
بنزین برای مردم نیست ولی برای نیروی سرکوب همیشه هست، کشور مالی تو آفریقا همینه مردم بنزین ندارن ولی حکومت مستقر همه چیز داره، اتفاقاً اسهالی تو اونجا هم دخالت کرده.ولی همون پلن بی هم اجرا شه این بار یه میلیون و پنج میلیون اینا نمیان بیرون، بالای 20 میلیون و خودشونم تو تنگنا قرار میگیرن حتی بنزین برای موتورهای وامونده شون ندارن نمیتونن راحت تو سطح کشور نیروی سرکوب جا به جا کنن و... بخاطر نبود برق احتمالی بازم به مشکل میخورن
به زبون 1000 بار گفتنقصد اسرائیل هیچ وقت تغییر حکومت نبوده این داستان رو ج ا ساخته که ببینید اینا میخواستن ما رو سرنگون کنن نتونستن پس ما پیروز شدیم.
هیچ وقت نگفتن ما پلن برای براندازی داریم، خود بی بی گفته تغییر دست مردم ایرانه و دخالت نمیکنیم، اصلا نمیخواد هزینه کنه، جهود جماعت خسیس هست چرا بیاد هزینه تغییر حکومت یه جا دیگه رو بده؟به زبون 1000 بار گفتن