• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تجربه هایی که ممکنه به درد دیگران بخوره رو اینجا بگو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع majid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پول رو یا قرض ندید یا اگه از طرف شناخت دارید و میدونید پس میده ، خیلی کم ، هم خارج از ریسک مالی خودتون بهش قرض بدید ، هم یه مقدار کمتر از توان مالیش توی برگردوندن (که بهش فشار نیاد)..
طرف اگه آدم خوش حساب و خوبی هم باشه ، اگه درگیر بدشانسی شد هی مدام ازتون انتظار درک داره..

آخه بگو اصلا ماشینت آتیش گرفت..رفته بودین بیرون و برگشتین خونتون آتیش گرفت ، چه ربطی به من داره ؟
یه پولی رو توی نداریت از من کمک خواستی بهت دادم ، سر موعد برگردون.. بد کردم مثل بانک ازت وثیقه نخواستم که سر موعد بذارم اجرا ؟!
اگه بانک بود که از زیر سنگ هم شده جور میکردی میدادی.. ما که بهت خدمت کردیم ، شدیم خودی و اولویت دوم ؟!

پول رو یا قرض ندید یا اگه از طرف شناخت دارید و میدونید پس میده ، خیلی کم ، هم خارج از ریسک مالی خودتون بهش قرض بدید ، هم یه مقدار کمتر از توان مالیش توی برگردوندن (که بهش فشار نیاد)..
طرف اگه آدم خوش حساب و خوبی هم باشه ، اگه درگیر بدشانسی شد هی مدام ازتون انتظار درک داره..

آخه بگو اصلا ماشینت آتیش گرفت..رفته بودین بیرون و برگشتین خونتون آتیش گرفت ، چه ربطی به من داره ؟
یه پولی رو توی نداریت از من کمک خواستی بهت دادم ، سر موعد برگردون.. بد کردم مثل بانک ازت وثیقه نخواستم که سر موعد بذارم اجرا ؟!
اگه بانک بود که از زیر سنگ هم شده جور میکردی میدادی.. ما که بهت خدمت کردیم ، شدیم خودی و اولویت دوم ؟!

بهترین کار برای قرض دادن اینه که اندازه اون پولی که میخوای بهش قرض بدی، طلا مثل پارسیان، رب یا هرچیزی بگیری و اون رو بهش قرض بدی. اینطوری هم ارزش پولت حفظ میشه و هم موقع پس دادنش نمیتونه کم و زیادش کنه

درد بزرگ اینه که
به هر کی پول بدی دشمنت میشه!!!
و اونی که شیر خر هم کف دستش نذاشته، براش خیلی انسانه! خیلی آدم خوبیه
ولی تو...

خلاصه کتاب اثر مرکب رو بخونید..
لیست بنویسید و تیکه تیکه قاطی زندگی روزمره تون انجام بدید..
غوغا میکنه..
زندگیم چندین level رفته بالاتر..

دقیقا همینطوره
اصلا خاصیت و طبیعت قرض دادن همینه
فرقی نمیکنه کی باشه موقع پس دادن انگار داره جون به عزرائیل میده انگار یه پول زوریه که تو داری بهش ظلم میکنی ازش میگیری چون خودش هزارتا سوراخ سمبه داره در توانش نیست فعلا مال تو رو بده اون فعلا هم فرقی نمیکنه امروز باشه یا ۱۰ سال دیگه مهم اینه باید بدونی فعلا دستش تنگه!درواقع همیشه دستش تنگه و از اونجایی که اینجا ایرانه و دانمارک نیست پس طبیعیه هر روز یکم فقیرتر و کم‌توان تر از دیروز باشی پس اونی که امروز ازت قرض گرفت و نداشت شک نکن ۵۰ سال دیگه هم نداره و اوضاعش بدتر شده چون تو لوپ iran mode افتاده و قرار نیست چیزی روال بشه تو این سرزمین

کارمندی کردن واسه بقیه حمالیه فقط
اگر سمتش میرید برنامه داشته باشید بعد یکی دو سال بزنید بیرون
هیچوقت قدرتون درست نمیدونن

خلاصه کتاب اثر مرکب رو بخونید..
لیست بنویسید و تیکه تیکه قاطی زندگی روزمره تون انجام بدید..
غوغا میکنه..
زندگیم چندین level رفته بالاتر..
من نخوندمش

تو جامعه هیچوقت با پایین دستت از موضع برابر صحبت نکن..
کم سن ترت.. زن .. بچه.. حتی با بعضی از هم سنت هات که علاوه بر نداشتن بعضی ویژگی های تو ، درکی از تواضع و شعور نداره..

عقب
بالا