اسپمدون آدمو قلقلک میده دبوی
ترولیستهفارس نیوز ایز دِ نیو نینی سایت
مشاهده پیوست 1070
یه راهم هست با اتوبوس راهی هرات شیمتو چه برزخی گیر کردیم سر قطعی نت..
کم کم باید آهنگری و کشاورزی و .. پیشه کنیم و به فرزندان خود شنا و اسب سواری و تیراندازی بیاموزیم..
کی هست ؟ قیافه اش خیلی آشنا میزنه
پولایکی هست ؟ قیافه اش خیلی آشنا میزنه
خوب همین که ارزش پول ملی افغانستان رو بهتر از ریس بانک مرکزی ایران حفظ کرده تو مهار تورم و گرانی هم که هزار برابر بهتر عمل کرده الان ما باید بهش بخندیم یا اون به ریش ما بخنده؟؟پولای
ملا هبت الله آخوندزاده رهبر طالبان ،توی بالشت براش قایم میکرده
الان رئیس بانک مرکزی افغانستان...![]()
ارزش پول ایران رو رییس بانک مرکزی نمیتونه حفظ کنه..سیا.ست خارجه میتونه..خوب همین که ارزش پول ملی افغانستان رو بهتر از ریس بانک مرکزی ایران حفظ کرده تو مهار تورم و گرانی هم که هزار برابر بهتر عمل کرده الان ما باید بهش بخندیم یا اون به ریش ما بخنده؟؟
افغانستان جمعیتی نداره چون خیلی ها مهاجرت کردن به ایران و کشورهای اروپایی، یادمه یکسال پیش تورمش منفی بوده تو یه زمینه هایی مثلاً قیمت مرغ و خیلی چیزا چون کسی نیست که بخره.خوب همین که ارزش پول ملی افغانستان رو بهتر از ریس بانک مرکزی ایران حفظ کرده تو مهار تورم و گرانی هم که هزار برابر بهتر عمل کرده الان ما باید بهش بخندیم یا اون به ریش ما بخنده؟؟
نقش ریسس بانک مرکزی چیه ؟ خوب براش ریس نذارن و کلا منحلش کنن بدنش دست دبوی بهتر عمل میکنه الان افغانستان چیزی به اسم سیاست خارجی داره ؟ارزش پول ایران رو رییس بانک مرکزی نمیتونه حفظ کنه..سیا.ست خارجه میتونه..
از ایران چند میلیون مهاجرت کردن ؟؟ چه ربطی به جمعیت داره مهار تورم ؟؟ خداوکیلی یه چیزی میگین کارشناسای اقتصاد جهانی مغزشون گوز پیچ میشهافغانستان جمعیتی نداره چون خیلی ها مهاجرت کردن به ایران و کشورهای اروپایی، یادمه یکسال پیش تورمش منفی بوده تو یه زمینه هایی مثلاً قیمت مرغ و خیلی چیزا چون کسی نیست که بخره.
بخشی از دلار کاغذی ایران از هرات تأمین میشه، اتفاقاً ثبات اقتصادی بالایی داره.نقش ریسس بانک مرکزی چیه ؟ خوب براش ریس نذارن و کلا منحلش کنن بدنش دست دبوی بهتر عمل میکنه الان افغانستان چیزی به اسم سیاست خارجی داره ؟
حداقل خرج خارجی نداره..الان افغانستان چیزی به اسم سیاست خارجی داره ؟
خیلی ربط داره... بعد شرایط ایران با افغانستان یکی نیست، تقریباً بعد از روسیه بیشترین حجم تحریم روی ایرانه بعد اقتصاد افغانستان رانتی و شبکه ای نیست که هزاران لایه دلال و کار چاق کن داشته باشه.از ایران چند میلیون مهاجرت کردن ؟؟ چه ربطی به جمعیت داره مهار تورم ؟؟ خداوکیلی یه چیزی میگین کارشناسای اقتصاد جهانی مغزشون گوز پیچ میشه
مگه من گفتم ثبات اقتصادی نداره افغانستان ؟؟؟ گفتم هزار برابر ایران ثبات اقتصادی و ارزش پولش بالاتر و هزار برابر تورمش کمترهبخشی از دلار کاغذی ایران از هرات تأمین میشه، اتفاقاً ثبات اقتصادی بالایی داره.
افغانستان با ایران قابل مقایسه نیست، حجم صادرات ایران، موقعیتی که داره، سیاست خارجی همه تأثیر میذاره، شما ببین رتبه اقتصادی ایران از سال 90 تا الان چقدر افت کرده فقط 14 سال، الان بالای رتبه 50 هستش چون بانک مرکزی خیلی از آمارها رو نمیده بیرون و بیشتر تخمین میزنن.مگه من گفتم ثبات اقتصادی نداره افغانستان ؟؟؟ گفتم هزار برابر ایران ثبات اقتصادی و ارزش پولش بالاتر و هزار برابر تورمش کمتره