• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

از هر دری سخنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
تو چه برزخی گیر کردیم سر قطعی نت..

کم کم باید آهنگری و کشاورزی و .. پیشه کنیم و به فرزندان خود شنا و اسب سواری و تیراندازی بیاموزیم..

تو چه برزخی گیر کردیم سر قطعی نت..

کم کم باید آهنگری و کشاورزی و .. پیشه کنیم و به فرزندان خود شنا و اسب سواری و تیراندازی بیاموزیم..
یه راهم هست با اتوبوس راهی هرات شیم

کی هست ؟ قیافه اش خیلی آشنا میزنه
پولای
ملا هبت الله آخوندزاده رهبر طالبان ،توی بالشت براش قایم می‌کرده

الان رئیس بانک مرکزی افغانستان...:D

پولای
ملا هبت الله آخوندزاده رهبر طالبان ،توی بالشت براش قایم می‌کرده

الان رئیس بانک مرکزی افغانستان...:D
خوب همین که ارزش پول ملی افغانستان رو بهتر از ریس بانک مرکزی ایران حفظ کرده تو مهار تورم و گرانی هم که هزار برابر بهتر عمل کرده الان ما باید بهش بخندیم یا اون به ریش ما بخنده؟؟

خوب همین که ارزش پول ملی افغانستان رو بهتر از ریس بانک مرکزی ایران حفظ کرده تو مهار تورم و گرانی هم که هزار برابر بهتر عمل کرده الان ما باید بهش بخندیم یا اون به ریش ما بخنده؟؟
ارزش پول ایران رو رییس بانک مرکزی نمیتونه حفظ کنه..سیا.ست خارجه میتونه..

افغانستان جمعیتی نداره چون خیلی ها مهاجرت کردن به ایران و کشورهای اروپایی، یادمه یکسال پیش تورمش منفی بوده تو یه زمینه هایی مثلاً قیمت مرغ و خیلی چیزا چون کسی نیست که بخره.

ارزش پول ایران رو رییس بانک مرکزی نمیتونه حفظ کنه..سیا.ست خارجه میتونه..
نقش ریسس بانک مرکزی چیه ؟ خوب براش ریس نذارن و کلا منحلش کنن بدنش دست دبوی بهتر عمل میکنه الان افغانستان چیزی به اسم سیاست خارجی داره ؟

افغانستان جمعیتی نداره چون خیلی ها مهاجرت کردن به ایران و کشورهای اروپایی، یادمه یکسال پیش تورمش منفی بوده تو یه زمینه هایی مثلاً قیمت مرغ و خیلی چیزا چون کسی نیست که بخره.
از ایران چند میلیون مهاجرت کردن ؟؟ چه ربطی به جمعیت داره مهار تورم ؟؟ خداوکیلی یه چیزی میگین کارشناسای اقتصاد جهانی مغزشون گوز پیچ میشه

نقش ریسس بانک مرکزی چیه ؟ خوب براش ریس نذارن و کلا منحلش کنن بدنش دست دبوی بهتر عمل میکنه الان افغانستان چیزی به اسم سیاست خارجی داره ؟
بخشی از دلار کاغذی ایران از هرات تأمین میشه، اتفاقاً ثبات اقتصادی بالایی داره.

از ایران چند میلیون مهاجرت کردن ؟؟ چه ربطی به جمعیت داره مهار تورم ؟؟ خداوکیلی یه چیزی میگین کارشناسای اقتصاد جهانی مغزشون گوز پیچ میشه
خیلی ربط داره... بعد شرایط ایران با افغانستان یکی نیست، تقریباً بعد از روسیه بیشترین حجم تحریم روی ایرانه بعد اقتصاد افغانستان رانتی و شبکه ای نیست که هزاران لایه دلال و کار چاق کن داشته باشه.

بخشی از دلار کاغذی ایران از هرات تأمین میشه، اتفاقاً ثبات اقتصادی بالایی داره.
مگه من گفتم ثبات اقتصادی نداره افغانستان ؟؟؟ گفتم هزار برابر ایران ثبات اقتصادی و ارزش پولش بالاتر و هزار برابر تورمش کمتره

مگه من گفتم ثبات اقتصادی نداره افغانستان ؟؟؟ گفتم هزار برابر ایران ثبات اقتصادی و ارزش پولش بالاتر و هزار برابر تورمش کمتره
افغانستان با ایران قابل مقایسه نیست، حجم صادرات ایران، موقعیتی که داره، سیاست خارجی همه تأثیر میذاره، شما ببین رتبه اقتصادی ایران از سال 90 تا الان چقدر افت کرده فقط 14 سال، الان بالای رتبه 50 هستش چون بانک مرکزی خیلی از آمارها رو نمیده بیرون و بیشتر تخمین میزنن.

عقب
بالا